Gå til innhold

veldig sint katt!


Anbefalte innlegg

Hei. Har 2 katter, den ene er en sterilisert hunkatt som vi fikk fra dyrebeskytelsen for 2 år siden, den andre er en hunkatt som har gått på p.pillen, men hun ble gravid og fikk 5 kattunger.. Kattungene ble født 9oktober, og har begynt å gå.. Men den steriliserte hunkatten morrer og freser til kattungene og til mammapusn, hun har angrepet mammapus 2 ganger til nå, jeg er redd for at hun skal skade kattungene. Jeg må ha kattungene i stua ( og mammapus da), og den andre katten i gangen, soverommene osv, di kan ikke være alene sammen.. Å nå kan jeg ikke slippe ut den katten som er agresiv da hun nekter og komme inn igjen, hun kommer ikke når jeg roper, jeg må nermest jakte på henne.. eneste grunnen til at jeg fikk henne inn var at hun satt seg fast i et tre.. Hvorfor oppfører hun seg sånn? er det sjalusi? Hun har det kjempebra når hun fr ligge på fange, hun storkoser seg, og da er det nermest ikke noe problem at det ligger kattunger i stua..

 

kattene var foresten kjempevenner helt til kattungene ble født!

 

Jeg vet ikke va jeg skal gjøre.. Er det noe jeg kan jøre? eller er det noe katten fikser opp i selv..?

 

Håper noen kan svare meg, hadde blitt kjempetakknemlig da!:)

 

 

btw, beklager om jeg har gjort noe feil nå, er føste gang jeg prøver meg på forum :o)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har også erfart at voksne katter kan bli litt ampre når en annen katt produserer et lite lass med kattunger som virrer rundt. I mitt tilfelle har det vært slik at det har gått seg til, og det eneste som hjelper da er å la de omgås hverandre så mye som mulig (uten at det utgjør noen stor fare for kattene aggresjonen går utover).

 

Kattene vil muligens aldri bli bestevenner, men den ekstreme aggresjonen, som fresing og angrep, burde forsvinne etter en stund.

Endret av J-Core
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...