HowT Skrevet 20. oktober 2011 Del Skrevet 20. oktober 2011 Hei! I det siste har jeg fått økt interesse for matlaging (Hellstrøm, takk). Jeg har ingen som helst bakgrunn innen matlaging, og de grunnleggende ferdighetene er veldig lave. I den anledning leter jeg etter en bok som kan lære meg grunnleggende om smaker, smakssammensetninger og ulike kombinasjoner av råvarer/syrer/oljer etc. Jeg ønsker mao. ingen bok full av oppskrifter (ikke nødvendigvis blottet for oppskrifter/pratiske øvelser), men heller en lesebok hvor jeg kan lære om emnene teoretisk, slik at jeg kan lage egne retter/kombinasjoner uten å være slave av oppskrifter. Håper noen dyktige kan hjelpe med noen boktips! Takk! Lenke til kommentar
Khalifen Skrevet 27. oktober 2011 Del Skrevet 27. oktober 2011 Bøkene til Andreas Viestad er veldig fine hvis ønsket er å forstå matlagingen. Min favoritt som fikk meg til å virkelig forstå hvordan man lager mat er "Hvordan koke vann". Verdt en titt. 1 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå