Gå til innhold

Matbok om smaker/ smakskombinasjoner ++


HowT

Anbefalte innlegg

Hei!

 

I det siste har jeg fått økt interesse for matlaging (Hellstrøm, takk). Jeg har ingen som helst bakgrunn innen matlaging, og de grunnleggende ferdighetene er veldig lave.

 

I den anledning leter jeg etter en bok som kan lære meg grunnleggende om smaker, smakssammensetninger og ulike kombinasjoner av råvarer/syrer/oljer etc. Jeg ønsker mao. ingen bok full av oppskrifter (ikke nødvendigvis blottet for oppskrifter/pratiske øvelser), men heller en lesebok hvor jeg kan lære om emnene teoretisk, slik at jeg kan lage egne retter/kombinasjoner uten å være slave av oppskrifter.

 

Håper noen dyktige kan hjelpe med noen boktips! :)

 

Takk!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...