Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Få tak i prozac


AnonymDiskusjon

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Keg lurer på hvordsn man kan få tak i prozac i Norge, må man få det utskrevet av lege eller er det mulig å kjøpe for alle?

 

Postet av anonym: ebc0da732188fe20289c8db6a6277481

 

Må ha resept for alle typer SSRI i Norge. Prozac går under navnene Fluoxetin og Fontex. Tror ikke det er så lett å få disse uten henvisning til psykiater/psykolog, at du mest sannsynlig vil få noe mildere først. Uansett, for å få tak i prozac lovlig må du til lege.

Lenke til kommentar

Regnet ikke med at det var så stress å få tak i at man var nødt til å gå igjenom psykolog. Leste her, punkt 7, "En undersøkelse viser at 73 prosent av de mennene som lider av for tidlig utløsning enten blir kurert eller opplever forbedringer etter å ha tatt 20 mg Prozac om dagen i en uke og 40 mg uken etter. Ta opp problemet med legen din og la vedkommende foreslå noen hjelpemidler." så regnet egentlig med at det var relativt lett å få tak i. Nå var egentlig jeg interessert i å få tak i de pga deperesjon, men regnet med et var lett uansett med tanke på at et er foreslått i den artikkelen.

 

Postet av anonym: ebc0da732188fe20289c8db6a6277481

Lenke til kommentar

En psykolog kan ikke skrive ut noe som helst, det er det en psykiater som gjør. Det er ikke uvanlig at fastlegen din kan skrive ut en mild resept på f.eks cipralex eller noe liknende, men om du sliter med depresjoner er det like greit å dra til fastlegen for å få en henvisning til psykolog/psykiater. Det finnes ingen magiske piller som kurerer en depresjon helt alene, behandling på andre måter trengs også.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...