Gå til innhold

Hjelp til kjøp av vinterjakke og sko


Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg trenger litt assistanse til kjøp av vinterjakke og vinter sko.

 

Det jeg ser for meg er en jakke av type duffelcoat eller lignende, og skoene ser jeg for meg at skal være noe boots lignende. Med mindre dere har et bedre forslag i forhold til at de skal passe til jakken?

 

Men uansett, hvor kan jeg få tak i en duffelcoat til en rimelig pris uten at kvaliteten er helt på bunn? Tror dere at denne gjør jobben? Siden jeg bor i Nord-Norge må den tåle en del kulde. Og når det kommer til skoene så er det jo helt avhengig av hvordan jakke jeg bestemmer meg for men jeg har sett på noen forskjellige typer sko blant annet: WOLVERINE APPRENTICE BOOT, SthlmDG Jay Boots, CATERPILLAR COLORADO BOOT

 

Hva synes dere?

 

Takker på forhånd for all hjelp.

Mvh. TurboLax

Endret av TurboLax
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Utifra mine erfaringer fra fjoråret kan jeg vel si at blir det seriøst kaldt fryser du med bare duffelcoat av ull. Spesielt ikke den blandingen der. Den kan helt sikkert fint brukes ned til -10, men kryper det lavere blir det nok fort veldig kaldt. Da må du nok frem med en dunjakke eller en frakk av mer ull evnt ull/kasjmirblanding. Jeg kom meg igjennom fjorårets vinter med en peacoat med 60 % ull, men det var kaldt de verste dagene. I år har jeg kjøpt en dunparka for å supplere, orker ikke det der en gang til.

 

Av skoene du linket til likte jeg den med umulig navn å uttale best, selv om jeg nok ikke ville brukt noen av dem selv...

Endret av DexterMorgan
Lenke til kommentar

Til den prisen er vel ikke utvalget så alt for stort. Ebay kanskje? Var en som postet en ganske fin pea coat i bildetråden her for ikke så lenge siden, som vel var 70 % ull eller noe. Lå under 1000 kr. om jeg ikke husker helt feil.

 

Edit: Her var den jeg tenkte på. Ser ut som selgeren har den i grå også...

Endret av fkm
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...