Gå til innhold

hvor mange ganger blir streken før den starter XP?


Anbefalte innlegg

dere som har XP vet at når man starter maskina så kommer det etterhvert en blå eller grønn strek under der det står Windows XP, hvis man har PRO så kommer den en Blå strek å hvis man har Home så kommer det en grønn strek. jeg lurer litt på hvor mange ganger denne streken glir til dere? min glir litt over 4 ganger. det er fordi jeg bruker norton å da bruker den litt mer tid. hvis jeg ikke hadde hatt Norton så hadde den vel glidd en eller to ganger.

 

vet dette høres litt rart ut.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har NAV men har ganske så bra pc, så lurer på hvorfor det går så tregt.. har Rammen mye å si på oppstart ? Jeg har 2x128 RD (400 bus) og 2x256 RD. Men jeg lurer på om dette egentlig fungerer, eller om det ødelegger mer enn det hjelper.

 

Min kjører vel over en 6-7 ganger tenker jeg...

Lenke til kommentar

mye variert her ja. 1 gang det var vel litt å ta i. vet at Home versjonen er litt kjappere enn Pro. har sett det. inkludert med norton inne. de fleste andre pc`ene i huset vårt glir vel 5-10 ganger tror jeg. dvs. min er kjappest :D det har også med hvor mye progs man har inn. litt rart, men jeg la i norton og service pack 1. da gikk maskina passe fort, men når jeg fikk inn masse progs så gikk den enda kjappere :roll: merkelig. den gang ganske mye progs inne nå inkludert at jeg har ganske mye install filer på en partisjon. jaja kjappe maskiner ruler sikkelig :D

 

gspr: jeg skal fortelle deg hvorfor jeg har den og hvorfor jeg snakker så mye om windows. det er rett å slett fordi jeg ikke for lov til å bruke Linux :( ikke på noen av mine maskiner. det er kjempe dumt, for jeg digger linux mer enn jeg digger windows. ikke så rart kanskje.

Lenke til kommentar

nå tror jeg skjønner hvorfor maskina mi kan være litt treig, kanskje fordi at jeg har mange partisjoner :roll: jeg har jo 12 av dem da med 20 GB på 10 og 14 GB ca. på 2. jeg kommer ikke til å fjerne noen partisjoner allikevel. må nesten ha så mange partisjoner.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...