Gå til innhold

Hvilken sjanger liker du best?


Anbefalte innlegg

Alle har sine interesser, og det er mye å velge mellom for en gamer. Vi spør i dag hva slags sjanger dere liker best. Enkelte sjangre går antageligvis over i hverandre, og enkelte sportsspill kan f.eks. også være racing. Men for å ikke ha en liste like lang som et vondt år valgte vi å eliminere et par. "MMORPG" går naturligvis under "Rollespill", og flyspill går under "Simulator". Det kan være uklart hva som f.eks. skiller racing og simulator i blant, men slik måtte det bli. Stem i vei! :smile:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Liker egentlig de fleste typer spill..untatt spill som Diablo. Da spiller jeg heller FPS-spill...det er jo bare slakting slakting "aaaahhh..der fant jeg et nytt sverd, Sword of Sluaghter etc." Men adventurespill som Den lengste reisen (er det adventurespill?) digga jeg. Gleder meg til 2'ern kommer. Kan ikke fordra Monkey Island

Lenke til kommentar

Quote:


On 2002-02-07 18:42, tja||anal skrev:

Liker egentlig de fleste typer spill..untatt spill som Diablo. Da spiller jeg heller FPS-spill...det er jo bare slakting slakting "aaaahhh..der fant jeg et nytt sverd, Sword of Sluaghter etc."


 

Ikke diss diablo... Er hekta på det selv :smile:

 

Men jeg stemte på strategy

Lenke til kommentar

Liker det meste men en ting jeg ikke takler er spill som Diablo..å herregud det er kjipt..syns heller Serious Sam er bedre..begge går jo bare ut på å slakte fiender..finne et nytt nytt våpen..slakte fiender..KJIPT!

 

Liker litt krevende og omfattende strategi-spill (ikke SC..det er ikke omfattende for fem flate danske øre). Ellers så er det fps-spill som eier pc'en min for tida..digger ww2-themed spill. Og da er det seffølgelig MOH:AA og DoD (Mg42 4eva') du skal spille da..

 

CS har ikke vært på pc'en min på ca. et halvt år og det skal heller ikke få komme inn..ikke på en god stund væffal :grin:

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...