Gå til innhold

Katt unge 5 mnd biter mye og mistet tann (stor) pga biting


Anbefalte innlegg

Hei

 

Skrev et innlegg for 3-4 måneder tid siden at vi tok imot en katt som ville ha blitt avlivet, for å hjelpe henne.

 

Redselen for at hu ikke skulle være opplært av moren var tilstede, men vi valgte å ta hun imot å håpe at hun var opplært.

 

Hun er renslig og stueren og veldig grei sånn sett, men spesielt etter klokka 2300 så begynnyer hun agressiv biting, spesielt på min samboer. Sånn at hun får sår, hun begynner og å frese og virker veldig forbannet.

 

ellers om dagene, er hun glad i kos, og kommer ofte opp i ansiktene over og slikker oss og maler, men på noen tider av døgnet, slår hun seg helt om og går skikkelig til angrep.

 

Noen som vet noen tips på hvordan vi kan hjelpe henne?

 

Så sak nr 2. Nå nettopp, så bet hun meg, hun pleier ikke gjøre det, men hun bet så hardt at en fortann datt ut, nå vet jeg at melketenner skal være så små at katten som regel svelger de, men denne var veldig stor, ser nå at hun går og slikker seg rundt munnen mye. Virker som det er en hjørnetann, fordi den er bøyd og er som sagt veldig stor.

 

Burde vi ta en tur til dyrlegen til mandag, ble så lei meg fordi hun så våt ut i øya, hun mjauer ikke eller noe, men allikevel. Føler hun har vondt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kanskje katten biter så mye pga tann problemer? Litt rart siden den er så ung...men er jo slik med endel kattunger at dem biter mye fordi dem klør og har vondt i tennene. Kan være noe komplikasjoner som gjør at noen tenner vokser litt feil som gjør at katten biter så voldsomt...

 

Er nok verdt å ta en tur til en dyre lege å sjekke, for både katten og dere rundt den sin skyld :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...