Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Spørs helt.. Er det kun for sex/flørt osv så kjør på.

Men dersom det er snakk om forhold så spørs det helt om dere er på samme stadie i livet eller ikke. Det kjipe med stor aldersforskjell er at den eldste er ofte da klar for å slå seg til ro og stifte familie, mens den yngste enda ikke har nådd det punktet enda og da kan det skjære seg. Men derimot er man på samme nivå, kjør på.

Lenke til kommentar

edit: takk for oppklaringen hos de 2 nedenfor :) ikke lagt merke til dette før... leser sjelden signaturer, og er ikke så dreven i forumvirksomheten :)

 

OT: Min bror på 30 er samboer med ei på 20. Nå er min bror ganske "ung" for alderen, hun det motsatte. I hovedsak så er den mentale alderen viktigst. Gjelder det et seriøst forhold så bør en jo dele de samme drømmer/planer, være på samme sted i livet om du vil. Han på 27 vil kanskje snart slå seg helt til ro, mens ei under 20 er kanskje ikke klar for det enda. Men om du og han føler dere er på samme sted så er alder ingen hindring :)

Endret av Roamine
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Kjære Roamine. Dette over her er en anonym bruker opprettet av administratorene på diskusjon.no .

Den kan brukes av alle som ønsker å være anonyme.

Referansen du ser på posten kan vel linkes opp til samma person vel? og den ser ikke direkte lik ut, så da regner jeg med at dette er forskjellige personer.

Rett meg hvis jeg tar feil.

 

EDIT: Eller referer til personen over meg.

Endret av Muffinss
Lenke til kommentar

Haha, husker første gangen AnonymDiskusjon-brukeren dukket opp på forumet. Nesten alle trodde det var én person som dreiv og trolla over alt på forumet.

 

27/2 = 13,5

13,5 + 7 = 20,5

 

Jeg synes aldersforskjellen er relativt stor. Du var rundt 10 år gammel da han var 18... Men gjør som du vil. Bare en ting: Ikke vær naiv, og pass på at han ikke bare utnytter deg. Har sett altfor mange tråder av jenter som har blitt utnyttet av sin 10 år eldre kjæreste for så å bli dumpet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...