Gå til innhold

Hva betyr egentlig "la trekke"?


Morgens

Anbefalte innlegg

Jeg skjønner ikke dette.

 

La pølsene trekke, la fisken trekke - i x minutter står det på pakken.

 

Hva betyr egentlig "la trekke"?

 

Er det forskjell om man tilbereder pølser eller fisk?

 

Termometer har jeg ikke, men pleier og la plata være på 5-6 (går til 9) og det går sånn passe.

 

Noen som vil gi en enkel forklaring?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Kan godt fortsette å ha kjelen på plata, bare det ikke koker.

Det gjelder gennerelt, med bl.a. fisk. Men ikke med pølser! Kommer kjernetemeraturen over 85 - 90 grader, så sprekker pølsene. Varierer litt fra produsent, til produsent. Så følg oppskriften på embalasjen/pakken.

Fisken blir vel ikke særlig god med en kjernetemperatur på 85-90 grader heller.

Lenke til kommentar

Kan godt fortsette å ha kjelen på plata, bare det ikke koker.

Det gjelder gennerelt, med bl.a. fisk. Men ikke med pølser! Kommer kjernetemeraturen over 85 - 90 grader, så sprekker pølsene. Varierer litt fra produsent, til produsent. Så følg oppskriften på embalasjen/pakken.

Fisken blir vel ikke særlig god med en kjernetemperatur på 85-90 grader heller.

Det er nok riktig. Men "trekking" av fiskestykker i 10 min., så opnår du ikke den kjernetempeaturen. Men, det gjør winerpølsene! Så følg oppskriften på innpakkningen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...