Gå til innhold

Den store Playstationkaféen


CypheroN

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

takker:)

 

og så..

 

Som en eier av n64, gamecube, wii og nå ps3 regner jeg meg som en relativt dreven konsoll gamer.

 

Men fikk ikke ps3 til å virke på på TVen. Jeg fyrte alt av riktig kabler inn riktig sted (power, scart osv.), men når jeg skulle fyre opp ps3n fikk jeg ikke noe bilde. Det var TV2 og Friends som sto og duret i bakgrunnen. Jeg prøvde første knappen: vtape, som pleier å være "AV" knappen på denne eldre Bang & Olufson TVen, men neida. Fortsatt Friends og dekoderene. Prøvde også AV-knappen uten å få en reaksjon (Friends..).

 

Så, føler meg så "noob" når jeg spør om hva jeg kan gjøre, men hva? Hvis dere klarer å svare/gi forslag - setter pris på det.

 

(atm. spiller jeg på en 14", yey,)

Lenke til kommentar

Hei! Lurte på om det var mulig å finne ut hvor lenge man har spilt Ps3, Jobber i butikk, og da har moren og barnet til kunden lagd en avtale om et vist antall timer som han kan spille i uka, men moren får ikke kontrolert dette på noen måte, så da har hun henvist seg til meg også da lurer jeg på om det er noen som vet hvordan man kan løse dette "problemet" :p

Takk for alle svar :D

Lenke til kommentar

lol.

 

Jeg jobber for HP som tekniker, det vil ikke si at jeg går rundt pønsker på måter og tvinge kunder til og kjøpe HP produkter.

 

Noen sinne tenkt på og tenke på hvordan det er for deg selv.Tenk at en dude hjelper mordi og pønske ut noe slik at han ikke kan spille mer,men mindre.

 

ja,kunden har alltid rett,men ikke i alle sammenhenger. har gått salg og service,så vet nok av det bullshittet der.

 

Men alt i alt,kommer jo helt ann på hvor gammel han er da. Ta for eksempel meg når jeg var mindre. Jeg spilte mye på PSX min,mormi ble sur og slo av psx men var bare og slå på igjen.

Endret av zlpw0ker
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...