Gå til innhold

Konsistens på fløtegratinerte poteter


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er sikkert mulig, men det blir fryktelig komplisert. Du må ta hensyn til type potet, hvor mye vann det er i poteten, luftfuktighet, månefase..

 

Ok, kanskje ikke månefase, men veldig mye. Heston Blumenthal prøvde å regne ut hvilken potettype som var best egnet til pommes frites og fikk det ikke til, så ikke regn med at vi vanlige dødelige har en magisk formel. Tror nok empiri er veien å gå, men det hjelper å være systematisk. Eksperimenter og skriv opp hva du gjør, hva som funker og hva som ikke funker.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...