For Your Eyes Only Skrevet 28. september 2011 Del Skrevet 28. september 2011 Finnes det en måte å regne ut konsistensen på fløtegratinerte poteter? Er på jakt etter den perfekte oppskriften ser dere:) Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 28. september 2011 Del Skrevet 28. september 2011 Det er sikkert mulig, men det blir fryktelig komplisert. Du må ta hensyn til type potet, hvor mye vann det er i poteten, luftfuktighet, månefase.. Ok, kanskje ikke månefase, men veldig mye. Heston Blumenthal prøvde å regne ut hvilken potettype som var best egnet til pommes frites og fikk det ikke til, så ikke regn med at vi vanlige dødelige har en magisk formel. Tror nok empiri er veien å gå, men det hjelper å være systematisk. Eksperimenter og skriv opp hva du gjør, hva som funker og hva som ikke funker. Lenke til kommentar
For Your Eyes Only Skrevet 28. september 2011 Forfatter Del Skrevet 28. september 2011 Har vurdert og kjøpe en billig fuktighestmåler til å bruke i mat, har du noe erfaring med det? Kunne vært interesant å vite fuktighetsinnholdet i diverse matvarer. Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 28. september 2011 Del Skrevet 28. september 2011 Har ikke prøvd det, men det er en morsom idé. Kom gjerne med erfaringer hvis du prøver! Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå