Gå til innhold

Heftig OpenCloud Security som ikke vil fjerne seg.


Anbefalte innlegg

Fikk denne OpenCloud Security dritten på skole PCEN min nå idag. Jeg bruker den egentlig ganske sjeldent og har aldri brydd meg med å instalere noe antivirus ol. på den siden den blir så pass lite brukt. Jeg har bare hatt det som de på PClabben har lagt inn på den (På min egne, personlige, PC har jeg superantispyware og Advir). Har vel fått denne OpenCloud greia 1 gang tidligere i mitt liv når jeg var "ung og dum", og da holdt det å bare kjøre SUPERantispyware og så var det borte. Men denne greie her vil ikke vekk, når jeg prøver å kjøre SUperantispyware blir det blokket, samme med malwarebytes Anti-malware. Så hvordan skal jeg bli kvitt den? Må jeg rett og slett inn på operativsystemet og fjerne den? Er ikke så utrolig PC kyndig, så er ikke veldig keen på å dille der.

 

Bruker windows 7.

Endret av Carlgutt
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har fått instalert superantispyyware og anti-malware, men de blir ikke tilatt å kjøre.

 

Nå har forøvrig hele opencloud greia tilsynelatende forsvunnet (ikke flere popups og advarseler), men jeg kan fortsatt ikke kjøre programmene...

 

Edit: Prøvde å kjøre Microsfot security essentials som vist nok lå på pcen, den fant ingen trusler....Men jeg får fortsatt ikke tilgang til anti-malware og Superantivirus får skannet i sånn 1 minutt før det blir "slått av"

Endret av Carlgutt
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...