Gå til innhold

Kamptråd: Manchester United vs FC Basel


Old Game

Anbefalte innlegg

Berbatov senket Liverpool med hat-trick i fjor!

Nå begynner jeg å bli lei det hatet mot Berba faktisk, ihvertfall når han kun fikk 10 min i dag. Hadde han startet eller spilt lenger, så kunne man kanskje ha klagd. LOL.

Det holder ikke med 1. hat-trick i en kamp å leve på det resten av sesongen.

Selvfølgelig, det var det eneste han gjorde.

 

Gullfiskhukommelse.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har jo sagt hvem vi må skylde på og hvem må skjerpe seg. Men akkurat når kampen har kommet til 3-3 situasjonen med siste sjansen der så er det bare forferdelig dårlig å ikke skyte far post. Helt greit å skyte og ikke se Nani, men det er BASICS. Shoot accross goal, mate.

 

Vi scorer tre fuckings mål, angrepet har minsteparten av skylda.

 

Ehm igjen, KAMPEN er dårlig av forsvaret og de må selvfølgelig skyldes på. Men når den situasjonen kommer etter alt har blitt spilt, bare utrolig dårlig BASICS som gjør at vi faktisk ikke vinner den 4-3 og. svakt/egoistisk av Berba.

 

Jones på 2-3 målet men... Har ikke sett verre.

Evra er jo det svakeste leddet i forsvar pdd. Flaut å se en back som er så fantastisk dårlig til å posisjonere seg.

Du har ihvertfall ikke peil på det du snakker om, svakeste ledd er Rio, med mindre Evans hadde vært på banen

Lenke til kommentar

Berbatov senket Liverpool med hat-trick i fjor!

Nå begynner jeg å bli lei det hatet mot Berba faktisk, ihvertfall når han kun fikk 10 min i dag. Hadde han startet eller spilt lenger, så kunne man kanskje ha klagd. LOL.

Det holder ikke med 1. hat-trick i en kamp å leve på det resten av sesongen.

Selvfølgelig, det var det eneste han gjorde.

 

Gullfiskhukommelse.

Thihi, nei nå er det kvelden, jobb imorgen 06.30

 

Sir Lucky, jeg ler!

Bare le du. god natt

Lenke til kommentar

Vi gjør tre mål, angrepet var helt ok i dag. Men vi kan ikke spille sånn i forsvar. Basel hadde haugevis med sjangser og slippes till hele tiden. Husker serien med 1-0 kamper vi hadde med et forsvar som hadde holdt tyskerene i sjakk under krigen. Vi må prøve å støtte opp defensivt og hindre angrepene i mot på en mye bedre måte

Lenke til kommentar

Jeg er skuffet over forsvaret i dag, Ferdinand er helt ute av det fortsatt, forhåpentligvis er han tilbake i form snart. Evra er ikke helt med i dag. Valencia surret til tider. Jones gjør flere gode situasjoner med han i dag, ikke alltid han henger, men herlighet da, gutten spiller sin 2. kamp i europa og er bare 19 år..

 

Welbeck var god i første omgang, tar med meg det.

 

Berbatov kan man jo ikke klage på, han kommer jo inn sent i kampen og er ikke varm i trøya en gang når han får ballen på slutten der. Han burde ha satt ballen tvers av mål, men prøver selv. Han har ikke overbevis denne sesongen, men det skyldes at han ikke har fått nok kamper til å finne selvtilliten, mannen var latterlig god store deler av forrige sesong. Savner en Berba i form.

 

Vi merker godt at vi mangler Vidic bakerst, har savnet han noe fryktelig de siste kampene. Rooney sitt fravær merkes også.

 

de Gea driver på som sitt vanlige jeg, veldig usikker til tider og i det neste er han veldig god..

Lenke til kommentar

Hva skal De Gea skamme seg for? En god kamp av han selv om han er litt medskyldig i den ene scoringen og han bommer litt på det ene skuddet fra halve banen.

Skjønner ikke at noen kan gi Berba skyld for denne kampen, og i det hele tatt klage på han. Han spilte 10 min!

 

Og jeg er også en av de som ofte klager på Berba.

 

 

Give me a break!

Lenke til kommentar

Berbatov kom deg ut av klubben nå. Ubrukelige dritt.

 

:!: du tuller sant? han har knapt spilt denne sesongen, så det er bare å regne med at noe sånt skjer når han er totalt uten kamptrening...

 

Jeg er helt seriøs med at Berbatov er en bøtte med drit. Det er ikke for ingenting at SAF velger spisser som Rooney, Welbeck, Hernandez og til og med Owen foran Berbatov. Berbatov har siden han kom i 2008 bestandig dratt ned tempoet i spillet, du finner vel heller ingen spisser som sløser så mange sjanser som Berbatov heller.

Hvor ofte er det egentlig Berbatov skårer viktige mål for klubben? Jeg ser ikke på han som den typiske matchvinneren, og som kan sette det avgjørende målet. Typisk for Berbatov er å skåre "ubetydelige mål" når United allerede leder kampen 2 eller 3-0!

Og hvorfor skårer Berbatov aldri jevnt og trutt? Han kan skåre 5 mål i en kamp og så kan det gå 1 måned til neste gang han skårer.

 

Selv om Berbatov skåret flere mål enn Hernandez i fjor, var Hernandez en langt viktigere spiss som skåret flere avgjørende mål enn det Berbatov gjorde!

De kampene som har vært underholdende i år, har vært uten Berbatov! Med Berbatov har United spilt dårlig.

 

Du skriver ihvertfall mye om bare tull i dette innlegget, det skal du ha...

Lenke til kommentar

Dommeren gjør hvertfall ikke jobben sin, det var aldri straffe, Berba TA DEG EI BOLLE, at vi i det hele tatt lar Basel score er for meg totalt uforståelig, Di Gea Skam deg. Rio legg opp.

Takk å god natt

 

Vi er her igjen ja :) Hvis De Gea skal skamme seg over de relativt gode skuddene han slapp inn i dag foreslår jeg Nani og Welbeck slår følge siden de ikke scorte 10 mål, duhh.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...