kenneho Skrevet 26. september 2011 Del Skrevet 26. september 2011 Hei, vi tenke sette opp en panelovn på kjøkkenet, og lurte på om noen har tips til hva som er lurt å gå for. Vi har ikke ikke så veldig stor plass, så tenke oss en relativt liten ovn. Rommet er sånn ca 10 kvadratmeter, så trenger ikke så veldig kraftig ovn. Ønsker at det er mulig å sette opp automatisk reduksjon av temperatur om natten og dagen. Viktig at ovnen bruker lite energi, altså at mest mulig av energien går med til faktisk oppvarming. Noen som har erfaring med konkrete ovner som kunne vært aktuelt å se nærmere på? Mvh Kenneth Lenke til kommentar
Luske_Ludvig Skrevet 28. september 2011 Del Skrevet 28. september 2011 Alle elektriske ovner e 100% effektiv. Dvs bruker like mye strøm til samme varme. Men god termostat i tillegg til nattsenking gir lavere forbruk. Lenke til kommentar
kenneho Skrevet 29. september 2011 Forfatter Del Skrevet 29. september 2011 Alle elektriske ovner e 100% effektiv. Dvs bruker like mye strøm til samme varme. Men god termostat i tillegg til nattsenking gir lavere forbruk. Takk for svar. Oppløftene info om effektivitet. Termostat koster vel typisk en del ekstra, men sparer vel inn de pengene ganske kjapt. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå