Gå til innhold

Diskusjon om Battlefield 3 - Konsoll


Anbefalte innlegg

Xbox360

 

Har problemer å bruke unlocks som f.eks. ACOG. Står at jeg har låst den opp men får ikke valgmuligheten. Godt hende det er litt problemer i går siden lanseringen var i dag.

 

Grafikken er bedre enn betaen syntes jeg, kan godt hende det er pga HD-texturepacken som ble installert på Xboxen (kanskje beta ikke hadde denne?)

 

Eneste kjipe med konsollversjonen er begresninger på spillerene (muligens brettene er mindre?) BF-opplevelsen har man med 64 spillere, ikke 24 eller hvaenn som er max.

Endret av Goliath
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

"BF3.exe stopped working". Goddamn that shit!

 

Jess, noe forbanna dritt. Men men... Det blir vel rettet etterhvert.

 

Litt om mine inntrykk av BF 3 på Xbox 360:

 

Har hatt noen runder nå i MP på 360... Det var faktisk mer morsomt for meg enn PC-versjonen. Håper jeg ikke lager noen PC vs Konsoll greie her. Det er ikke meningen. Men når spillet blir patchet opp på PC så går jeg nok tilbake dit. Selv om jeg også kommer til å fortsette på 360.

 

Men det som var så deilig, jeg kunne slappe av, ikke være redd for at spillet skulle henge. I tillegg, 30fps eller ei - det var silkemykt i hvert fall. Ingen "stuttering" eller framedrops på de kartene jeg var. Man sikter ikke like fort, men det gjør ikke så mye. Jeg er ikke noe bedre på PC. :)

 

Mange av fordelene fra PC-spilling var der, man kunne selv velge hvilken server, sortere på kart, antall spillere, type normal, hard core eller infantry vanskelighetsgrad osv.. var til og ikon som viste connection til serveren. Disse tingene ser man som regel ikke noe til på 360 spill. Der blir man kastet inn på en server sammen ut fra hvilken game type man har huket av for, og deretter ender man med tilfeldige og/eller sammen med venner man har på vennelisten. Det kan man fortsatt gjøre, joine med venner osv.. Men deilig å få denne "PC" funksjonaliteten inn på 360, og ikke bare bli holdt fullstendig i hånda av Xbox Live.

 

Bugs + negativt i forhold til PC-versjonen:

- Lyd bug - enkelte lydeeffekter dropper ut i en par sekunder innimellom. Ikke ofte. Ødelegger ikke gameplay på noe vis

- VS PC-versjonen: 24 spillere føltes veldig lite på noen av disse kartene altså. Hadde vi bare fått opptill 32 så hadde det hjulpet en god del. 40! Det hadde vært noe. Men det burde da være mulig med 32 i hvert fall. Alt fløt som F.... stunden jeg spilte.

- In game menus for serverbrowsing, poeng, statistik, awards, utstyr osv... var et pluss. Man kan også se over dette i på battelog.battfield.com som på en PC. Dog ikke velge server da. Når jeg logger inn på Battelog når så er det med samme brukernavn/passord, og jeg bare velger hvilken av mine soldater jeg vil se statistikken på.

- Grafikkforskjellene... glemmer det altså når man har det moro. Synes 360-versjonen er på BF BC2 nivå omtrent. Og det holder for meg på 360'n.

- Lyden er bedre på PC'n synes jeg.

Endret av Dr.Peedee
Lenke til kommentar

For dere som tror at xbox versjonen ser så mye bedre ut;

 

 

Er egentlig ikke så stor forskjell mellom de to, utenom at xbox versjonen er litt lysere og har litt mere farger=) Har også hørt/lest at ps3 versjonen har bedre textures, men dette tørr jeg ikke påstå med sikkerhet, siden jeg kun har prøvd ps3 versjonen!

Nå er det faktisk mulig at spillet vil se bedre ut på release enn på betaen også. Det er pga en nyere build og at det er mulig at DICE har komprimert nedlastingen noe for å få minst mulig load på serverne når x-antall millioner skal laste ned betaen. Men dette er bare spekulasjoner. Uansett synes jeg det ser bra ut til å være konsoll og at kvaliteten på PS3 og Xbox er så lik at du neppe vil merke forskjell med mindre du har to hele like TVer ved siden av hverandre.

 

til dere som har prøvd bf3 på konsoll nå; ser spillet grafikkmessig bedre ut enn det var i beta?

 

 

 

Jeg synes det bedre ut i forhold til Beta....skarpere grafikk ,ikke så blurry som beta var.

Er vel HD fil innlastinga på HDD som gjør forskjellen (360)

Lenke til kommentar

Er brettene større på PC- versjonen?

Ja, etter hva utviklerne sa så kom de til å skalere ned kartene slik at det passet med 24 spillere.

 

Spilt mest på PC, siden mandag kveld, men i dag begynte jeg på Xbox-versjonen. Se innlegget mitt over...

 

Mye av det som skjer, altså rundt flaggene osv.. er ikke så langt fra hverandre. Det gjelder både PC og konsoll. Slik at forskjellene er ikke så veldig store slik jeg har sett det til nå - når det gjelder områdene man er i mest. Mulig jeg tar feil for har ikke rukket så mange brettene ennå på 360.

 

Uansett, jeg synes den eneste nedturen på 360 i forhold til PC var nettopp at det virker litt "tomt" med bare 24 spillere.

Lenke til kommentar

Jepp, er litt enig i at det virker litt tomt til tider. Men det fungerer for så vidt bra, og det er ikke veldig lenge jeg må gå for å finne noen. Kanskje vanskeligst å finne noen på Caspian Border.

 

Uansett, digger Caspian Border. For et vakkert kart! Men gleder meg utrolig mye til Wake Island.

Lenke til kommentar

Var vel snakk om noe sånt ja :)

 

Jeg satt noen tolmodige timer med med en kompis i dag, MYE tullball for å komme inne på servere ihvertfall. Quickmatch funket overhodet ikke, så føltes det ganske bingo om man kom inn via server browser. Men det var sykelig artig å spille altså. Opplever forsåvidt mere grafiske bugs og tregheter her enn i BC2, men det blir småplukk når det er så forbanna morro å spille!

 

Blir nok en del timer på PC-versjonen i morra :)

Lenke til kommentar

Var vel snakk om noe sånt ja :)

 

Jeg satt noen tolmodige timer med med en kompis i dag, MYE tullball for å komme inne på servere ihvertfall. Quickmatch funket overhodet ikke, så føltes det ganske bingo om man kom inn via server browser. Men det var sykelig artig å spille altså. Opplever forsåvidt mere grafiske bugs og tregheter her enn i BC2, men det blir småplukk når det er så forbanna morro å spille!

 

Blir nok en del timer på PC-versjonen i morra :)

Rart, jeg har spilt nesten 4 timer i dag. Har ikke opplevd noe problem med server browser (kun det jeg har prøvd). Har blitt disconnected én gang.

Lenke til kommentar

Glad jeg har 250GB på Xbox'en min så jeg kan installere HD pack! :D

 

Bestilte BF3 først på tirsdag kveld. Spillet lå ikke i postkassa i dag, men håper at den ligger der i morra! STOKA! :w00t:

 

Det er ingen tvil om at DICE hører på spillerne og har laget et spill som eier, både på PC og på konsoll. Server browsing på konsoll! Tusen takk DICE!! :love:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...