Gå til innhold

PL: Liverpool - Wolves


Smågal

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

God kamp av både Suarez, Lucas, Downing og Skrtel i dag.

 

Drita eller? Skrtel spesielt er en enorm trussel for eget lag. Vet han ikke at ishockey og fotball ikke er det samme? Både han og Lucas er forseint inne i dueller gang på gang. De er ikke alene, men det å takle er jo deres main thing. Downing var bra, men skulle scoret da han ble spilt igjennom av Adam. Suarez er vill som vanlig, men burde hatt hattrick.

 

Det er ingen tvil om at Skrtel er en trussel for sitt eget lag, men sammenlignet med tidligere kamper mener jeg han i dag tok et steg opp fra tidligere. Han er ikke i nærheten av å være like god som det Daniel Agger er, men han hadde i dag flere taklinger som kunne skapt store sjanser for motstanderen om han hadde mislyktes. Lucas hadde også flere tunge løp defensivt, og var en viktig spiller på en midtbane hvor Charlie Adam var totalt fraværende. Som alle fotballspillere kommer de for sent inn i flere taklinger, og kanskje hender dette oftere med de enn med andre, men i dag klarte de seg bedre enn på lenge. Skrtel er klar over at fotball fortsatt er en fysisk sport, og for min del er det helt greit at han tar i så lenge han ikke skaper farlige frispark foran egen 16-meter, eller får på seg et rødt kort.

Endret av FredrikV.
Lenke til kommentar

Grei kamp rent offensivt bortsett fra at vi skulle scoret minst to mål til. Suarez er vill og Carroll var god i dag. Downing frisk, men mangler litt presisjon på den siste tredjedelen. Henderson nekter jeg konsekvent å tro var på banen i dag, til tross for at jeg vet jeg så ham i startoppstillingen og at trynet hans poppa opp et par-tre ganger i løpet av kampen.

 

Lucas ok på midten. Adam var en gåte i dag. Popper opp og gjør noen ting helt strålende - et løp her og der, skudd, noen fine pasninger - så er han helt lost og borte resten av kampen.

 

Bakover sliter vi mer. Ikke bare med selve forsvaret, men at vi ikke greier å stoppe press hjemme mot Wolves er kritikkverdig. Kelly var svak i dag, tillater innlegg gang på gang. Enrique eneste jeg virkelig kan gi godkjent i forsvaret.

 

Til neste kamp må Gerrard og Kuyt starte, absolutt ingen tvil i verden. Det blir fyr og flamme, og vi må fire hakk opp.

 

Reina

Kelly - Carragher - Skrtel - Enrique

Lucas

Kuyt - Gerrard - Adam - Downing

Suarez

 

Evt. Carroll/Bellamy inn for Adam og spille med to spisser. Men Suarez er jo to spisser alene i bevegelse, og kan fort funke bra alene på topp i samarbeid med Kuyt, Gerrard, Downing og eventuelle pasninger fra Adam hvis han skulle finne på å møte opp (eventuelt holde seg på banen, det blir hett).

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Var veldig skuffet i dag, til tross for at noen var bedre enn sist, skal ikke mye til.

 

Vi burde ha knust dem mens vi hadde sjansen, slik bølgefotball skal vi faen ikke ha på Anfield mot Wolfs.

Vi slapp dem inn i kampen ørten ganger, totalt unødvendig. Utrygheten var til tider til å ta og føle på, vi har enormt mye å jobbe med.

 

Vi var heldige som fikk 2-1, samtidig var vi uheldige som ikke fikk 3-1= oppsumering av kampen.

Lenke til kommentar

God kamp av både Suarez, Lucas, Downing og Skrtel i dag.

 

Drita eller? Skrtel spesielt er en enorm trussel for eget lag. Vet han ikke at ishockey og fotball ikke er det samme? Både han og Lucas er forseint inne i dueller gang på gang. De er ikke alene, men det å takle er jo deres main thing.

 

Det er ingen tvil om at Skrtel er en trussel for sitt eget lag, men sammenlignet med tidligere kamper mener jeg han i dag tok et steg opp fra tidligere.

 

Skrtel er klar over at fotball fortsatt er en fysisk sport, og for min del er det helt greit at han tar i så lenge han ikke skaper farlige frispark foran egen 16-meter, eller får på seg et rødt kort.

 

Så lenge han ikke skaper farlige frispark foran egen 16-meter?

Han og Lucas lagde i går 4 (eller var det 5) frispark mellom 16-20m.

 

Dette holder ikke, og vi vil bli straffet ekstremt hardt med våre svake forsvarspillere mot bedre lag. Det halger med gule kort bak der og med så mange frispark er det som å starte med 0-1 mot de sterkere lagene.

 

Jeg sa det i innledningen av sesongen og spådde 0-1p totalt mot Stoke og Tottenham. Laget vårt så veldig bra ut før sesongen, men så solgte vi litt for mye, og maktet ikke å hente inn en midtstopper som kunne gå rett inn på laget. Samtidig selger vi Meireles som nå spiller fast foran Lampard i Chelsea. Våre kjøp (som Kenny tviholder på i hver kamp) ikke preseterer slik vi kan forvente.

 

 

Mot Wolves tapte vi 16 av 22 dueller mot slutten av kampen. Vi klarerte blant annet fra kanten av 16meteren og inn i boksen. Spillerne våre står alene uten å markere 2 Wolves spillere på målet i mot.

 

Med dette forsvarspillet kan jeg virkelig ikke se at Liverpool skal klare europa i årets sesong. Vi kommer bak både Arsenal og Tottenham slik vi spiller i dag.

 

Mot Everton tror jeg vi vil slite ekstremt med Cahill i lufta. Samtidig vil vi nok få minst 1-2 mål mot oss pga personlige feil blant forsvaret / Adam&Lucas.

 

Hvis ikke Kenny klarer å ta tak i det defensive, så håper jeg at hans dager er talte etter sesongen. Vi kan ikke samle på 6-7.plasser. Vi er Liverpool!

 

Enrique-Agger-Kelly-Johnson er vår beste lineup i forsvar pdd. Desverre er både Carragher og Skrtel "faste" i hodet til Kenny. Med de to i den bakre fireren kan vi aldri håpe på noe bedre en 5.plass.

Endret av YNWA32
Lenke til kommentar

Forsvarsproblemene kommer ikke bare av forsvaret, men mye pga vår trege og dårlige midtbane. Spesielt adam har mange unødvendige balltap og han gjør ingenting defensivt. Mye av det samme kan sies om henderson. Da sitter vi igjen med lucas som skal prøve å dekke opp for feilene til både adam og henderson og det klarer han ikke alene.

 

Vi sitter også veldig dypt med forsvarsrekka hele tiden. Antagelig mye pga at carra ikke tør gå høyere siden han ikke har noe fart i bena. Da åpner det seg store rom for motstanderne som de konstant kan utnytte.

 

Dessverre ser det ut for meg som om de fleste av problemene vi har i stor grad skyldes Kenny.

Lenke til kommentar

For alt vi vet kan han bli matchvinner neste helg, og da elsker alle han plutselig.

 

Skal mye til for at jeg kommer til å elske Carroll. Jeg tror ikke han passer inn med de andre spillerne vi har, og jeg tror at Suarez trenger en helt annen spillertype ved siden av seg for at han skal få ut maksimalt av det han kan. Carroll vil være en fin type å ha på benken for muligens å gjøre noen forandringer underveis i en kamp, men vi bør organisere laget som helhet rundt Suarez og ikke rundt Carroll eller en litt dårlig miks slik vi gjør nå.

 

At han som en så ung spiller trenger utrolig lang tid på å komme i matchform er også bekymringsverdig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...