Gå til innhold

Terra Nova - Forhistorisk action med dinosaurer (USA sendetid)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Bedre enn de to første episodene mener du? Piloten var bare episode 1, og episode 2 ble også sendt forrige uke. Litt morsomt at den originale piloten (som ble lagd 3 utgaver av), sies å være bedre start enn hva den endelig utgaven ble.

 

Jea begge episodene. Min lazytyping insisterte på å kalle dem piloten siden de ble sendt etter hverandre :p

Lenke til kommentar

Hehe, handlingsbeskrivelse for episode 3 burde gått slik:

 

"Etter at Jim og Elisabeth får sengekosen avbrutt av sinte kåte flygende reptiler, må Terra Nova-basen finne ut hvordan de skal jage inntrengerne vekk."

Jeg satt meg ned og fikk sett denne episoden og jeg trodde virkelig at du tullet med denne beskrivelsen, men å treffe så godt og samtidig få skrevet ned hele handlingen til en enkelt episode i så få ord, sier litt om episode. Jeg ble utrolig skuffet gjennom hele episoden, flere ganger forventet jeg mer action, så hopper de over i en mer romantisk side av serien gjentatte ganger, noe som var veldig plagsomt. Samtidig lurte jeg veldig på hva som skjedde med de 2 som ble fanget, de fikk vi vel ikke se noe av, heller ikke biten hvor de ble fanget. Måten de jaget vekk reptilene på var interessant, men jeg hadde forventet mer problemer egentlig.

 

Alt i alt var det egentlig ganske kjedelig og de bør nok ta seg opp et par hakk fra dette..

Lenke til kommentar

Brannon Braga-følelsen er der, han gjorde mye dårlig med Enterprise i sin tid. Manny Coto kom inn og gjorde serien langt bedre i 4. sesong, men det var for sent og det var over og ut.

 

Det er mer enn nok av potensiale til å gjøre Terra Nova til en knallserie, men jeg er tvilende til at de rette folkene er satt til å lede det hele.

Lenke til kommentar

Jeebus, her forventer man dinosaurer og andre heftige forhistoriske dyr, så blir man avspist med kåte småfugl (bokstavlig talt småfugl, de kunne da i det minste 10-doblet størrelsen)! Detta var rett og slett gørrkjedelig. Plottet med gammel ungdomsflamme som møter dagens ektemann og blir sjalu er også så oppbrukt at det blir bare latterlig.

 

Gir denne serien en eller to episoder til, og da bør det virkelig ta seg opp for å holde min interesse.

Lenke til kommentar

Plottet med gammel ungdomsflamme som møter dagens ektemann og blir sjalu er også så oppbrukt at det blir bare latterlig.

 

 

 

Føler det blir litt såpe over det

håper de ikke kommer til å fokusere for mye på dette, men det er sikkert noe som appelerer til "frustrerte fruer" generasjonen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...