Gå til innhold

TL: 25.09.11, Vålerenga - Rosenborg, Ullevål Stadion


Maefteda

Anbefalte innlegg

1295396432.pngVS rbklogo.gif

Tippeligaen

Ullevål Stadion, Oslo

25. September kl. 20.00

 

logonormal.gif

 

Vålerenga og Rosenborg var de 2 store gullfavorittene før sesongen. Ikke uten grunn, ettersom de samme lagene spilte "seriefinale" mot hverandre for nesten 1 år siden(tiden går fort). Begge lag har slitt med å innfri, men selv etter dårlig sesong fra begge lag, blir dette fortsatt en viktig toppkamp. Vålerenga har los på medalje, men da trengs det seier mot Rosenborg som på sin side virkelig kan stikke fra og kjempe om gullet med seier her. Med 2 hengekamper kan RBK nærme seg Molde, men da trengs det poeng, selv i vanskelige kamper.

 

Vålerenga

 

Vålerenga startet bra med 2 seiere i sesongen, og så ut til å følge opp den gode fjorårsformen. I en sesong preget av skader, vansker for å erstatte spillerne man mistet fra ifjor, og generelt dårlig form, sank formkurven drastisk, som har gjort Vålerenga til middelhavsfarer i store deler av sesongen. En oppsving i form, etter flere enkle kamper derimot, gjør at Vålerenga ligger på en ganske sensasjonell 5. plass med medalje innen rekkevidde sesongen tatt i betraktning.

 

Forventet lagoppstilling:

 

Hirschfeld

 

Dos Santos - Muri - Strandberg - Dahl Hagen

 

Ogude - Singh

 

Pall Gunnarsson

 

Berre - Nielsen - Bojan

 

Rosenborg

 

Rosenborg startet sesongen dårlig, og sleit lenge med å demme opp etter tapene av sine beste spillere. For ungutta ble oppgaven for stor, og bredden i troppen ble liten. Klubben måtte ta tak og etter et par store kjøp i sommer, har de fått en ny giv i laget, og fått tilbake den viktige troen og mentaliteten på seier, som har vært varemerke for Rosenborg i mange mange år.

 

Forventet lagoppstilling:

 

Örlund

 

Lustig - Høiland - Lago - Dorsin

 

Dočkal - Henriksen - Issah - Svensson

 

Chibuike - Prica

 

Tips: 2-0

Endret av Maefteda
  • Liker 5
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Deilig å ikke være favoritter for en gangs skyld. I media ble vi hvertfall fremstilt slik foran oppgjørene på Lerkendal ifjor og i år.

 

Ganske utrolig at det nesten har gått 1 år siden seriefinalen! Føles ikke ut som det er så lenge. Kanskje det kommer av at jeg diskuterte Annan-saken 1/2 år etter kampen var ferdig... *selvironi five!*

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...