Gå til innhold

Kamptråd PL:Stoke - Manchester United


IcedInsanity

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Berbatov vil alltid ha ballen, og klager hele tida.

 

Owen er veldig bevegelig, men en såpass dårlig førstetouch så det blir vanskelig å bruke han til noe annet enn å spille igjennom. Nani er en av uniteds viktigste, og forsvaret er til tider som ei åpen sil. Det blir for mye sjanser imot.

 

De Gea har vært god idag untatt noen feilberegninger i feltet.

Lenke til kommentar

Som sagt, vi har basically ingenting på topp. Game, må være Welly ikke er 100% kampklar osv. Fy faen som jeg savner vår beste spiller i klubben i dag altså. Men nå må vi bare sikre seier, da er det akseptabelt. Synd dommeren ikke gjorde jobben sin for da hadde vi vunnet ganske greit mot 10 med straffe i tillegg. Retard Walton.

Lenke til kommentar

Hadde håpt på å få inn Welbeck når Hernandez vart skadd, men mtp at han akkurat er tilbake frå hamstring-skade så er det nok kanskje like greit. Det blir for lite samtidig bevegelse offensivt i bana. Det beste eksempelet er nok når Berbatov får ballen ut mot venstre sida, skaffar seg bøttevis med rom for deretter å sette fart mot mål, men utan at nokon andre ser ut til å ville hjelpe til ved å gje han dei alternativa han bør få. Både midtbana og dei to spissane har vore for lite flinke til å hjelpe kvarandre når den andre har ballen.

 

Peter Walton... Må finne seg noko han kan å holde på med.

Lenke til kommentar

Berba klager på Fletcher fordi han ikke ser Berba på venstresiden selv etter Fletch spiller en veldig bra pasning gjennom til Nani på høyre. Klagde før Fletch sentret, etter, og senere når Nani sitt innlegg ikke ble mål men var farlig, snudde han seg og så bak på Fletch med en irritert ansiktsuttrykk... klagde også masse mens han hadde ballen og alt sammen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...