Gå til innhold

BK: Snakke sammen.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Takk til alle! jeg er plaget med støy på iso 800, på d300... vet ikke hva jeg gjør feil :=) noe må det vel være for det er ote det skjer. vanligvis bruker jeg max iso 640 men her var behovet til stede for iso 800.... noen som har et godt råd ??

Hei Geir Magne.

Jeg kjenner ikke til Nikon, men på Canon kan jeg velge å redusere isostøy i menyen på kamera. Vil vel tro at du kan gjøre på din Nikon også.

Kan anbefale deg og event. sende en PM til Thore Raaen (Digitmedlem) som har hatt samme kamera som deg veldig lenge og kjenner til det meste som er nødvendig på akkurat d300..

 

Mvh Morten.

Lenke til kommentar

Takk for tipset morten, men støyfjerning i kamera foregår vel bare på jpg? jeg skyter konsekvent i raw... bruker jo litt støyfjerning når jeg fremkaller råfilen i lightroom men synest det er lett å miste detaljer..

Om det funker bare på jpeg er jeg usikker på, tar selv også bildene i raw og synes det funker greit. Normalt burde det ikke være noe problem med iso 800 på ditt kamera. Her kan du se et av Thore Raaen sine bilder: http://www.digit.no/bilde/grankongle/959969/ Dette er tatt med akkurat samme kamera og iso 1600. Ikke vet jeg, men dette bilde er jo glimrende med såpass høy iso.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...