Gå til innhold

FIFA 12 Ultimate Team


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noen som har et lag som er skikkelig gøyt å spille med? Har ca 160-200K å jobbe med, men klarer ikke bygge noe jeg blir fornøyd med. Bronse ble veldig enkelt, og de eneste gangene jeg støter på utfordringer, er når jeg møter folk med skikkelig raske spillere. I tillegg er det frustrerende å se på at keeperen slipper inn det som slippes inn kan. Vinner så og si alltid, men slipper ofte inn mål også.

 

Har lyst på noe sølv igjen, gjerne blandet med gull. Fult gullag er jeg ikke så interessert i.

 

Tror du blir fornøyd med dette http://futhead.com/12/squad/1212076 Puttet også inn Pogba, men må si at han er verd hva det koster.

Endret av iFUT
Lenke til kommentar

Takker for forslagene. Tror jeg muligens går for dette, eller noe lignende:

 

http://www.futhead.com/12/squad/1217001

 

Har utrolig lyst å prøve ut 87 Kagawa, og samtidig ha et bra og morsomt lag bak. Venstresiden ser helt insane ut spør du meg, men høyresiden er ikke noe spesiell. Ikke har jeg noen defensiv kriger heller, men det vår heller våge seg. Satse på at jeg scorer masse mål :) Hva tror dere?

Lenke til kommentar

Kom til å tenke på at jeg nesten driver med price fixing, som ikke var planen. I en bestemt formasjon er det seks spillere ute, og jeg har fire av disse, med relativt lik pris og tid til auksjonsslutt. Min pris ligger vanligvis under de fleste andres, så akkurat det stemmer ikke med typisk price fixing.

 

Burde man heller selge de én og én, og la resten ligge i byttehaugen uten å bli lagt ut? Etter at jeg begynte å "hamstre" og legge ut flere samtidig har salget gått tregere.

 

Men mulig at det bare er tilfeldigheter som har gjort at jeg ikke har hatt beste pris i det siste, eller hva som måtte være årsaken...

Lenke til kommentar

Føffaen, du bruker garantert en shitload med penger, og da snakker eg ikke om coins. Hadde det vært noe slikt at en kunne brukt ekte penger på pakker, fått noen syke spillere for så å selge dem for masse masse coins og SÅ vekslet coinsa ut i ekte penger, da hadde eg forstått pengebruken..men nå kan en like godt kaste pengene på nærmeste uteligger.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Haha, herregud. Heia deg da. Ja eg er så drittsjalu på deg. Du har sikkert mange fantastiske FIKTIVE lag som eg aldri kommer til å få. Men at du koser deg og ikke synes det er noe i veien med å kaste bort ekte penger på fiktive spillere og fiktive lag er ikke min sak nei.

 

Men du trenger ikke ta sånn på vei for det eg sa, tråkket eg deg på tærne da eg kanskje fikk deg til å innse at det finnes andre ting å bruke penger på? Og at ikke alle er like likegyldige til å kaste bort pengene sine..

 

Påtide å kjøpe seg pakker? Nei beklager men høyedpunktene i mitt liv er ikke å kjøpe UT pakker :) Gjerrig dritt som ikke tåler at andre kjøper pakker? Er jo bare å kjøpe så mange pakker du orker for min del, virker jo som du gjør det også.

 

Men heldigvis, så er det ikke mine penger du bruker. Og beklager om eg er en "gerrig dritt" som bruker pengene mine på ekte ting her i det virkelige liv og ikke på å jokke foten til EA mer enn den ordinære prisen på spillet var. Men eg har nettopp fått bestilt en PC fra Komplett til litt over 10K, men det skulle eg kanskje heller brukt på pakker slik at eg kunne vært like stor konge i UT som deg?

 

Men eg har da noen greie lag, helt sant. Har noen bronselag og ett sølvlag som eg bruker de gangene eg spiller UT. Bronselaget vinner eg stort sett alltid med, trenger ikke 90-90-90 på laget mitt for å vinne :)

 

Eg bruker også pengene mine på det eg vil, men eg ser for meg at du bor hjemme hos foreldrene dine enda, og ikke bruker penger på noe annet enn Cola, sjokkis og UT pakker.

 

Men for all del si at eg har feil. Håper igrunn at eg har feil..

 

Lykke til med dine neste pakker, måtte de bringe enda mer gull og grønne skoger i form av ting og tang du kan tjene masse på.

Endret av LunaticFanatic
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Og som jeg har sagt før: Jeg bruker penger på hva jeg vil, om du er så sjalu på at du aldri har et bra lag så kanskje det er på tide å kjøpe seg pakker istedenfor å være en gjerrig dritt som ikke tåler at andre kjøper pakker.

 

Hvor mye penger har du brukt?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har vel aldri sagt eg er bedre enn alle andre eg, så det argumentet var du ikke helt heldig med. Ikke plager det meg at noen bruker penger på UT pakker heller, om du tolket det slik får du lese postene flere ganger å ikke bykse over første sjangse du får til å bite hodet av noen.

 

Er jo bare å kjøpe så mange pakker du orker for min del
aner ikke hvordan du tolket de ordene der, men feil ble det uansett i ditt hode.

 

 

Usaklig er eg vel i samme grad som de fleste eg fra tid til annen, at du så hovent mener at eg selv mener at eg er bedre enn alle andre er nok det mest usaklige på flere sider her.

 

Og at eg KUN svarer nedlatende og usaklig kjenner eg meg heller ikke igjen i, men om du har den oppfatningen så vet du nok hva du snakker om, og eg regner med du følger med på de fleste av postene eg poster, siden du så bastant påstår slike ting. Håper du har fakta på din side nå, og ikke kommer med usakligheter.

 

Beklager om eg var nedlatende nå, men regner med du tåler såpass.

 

Holdt nesten på å glemme noe enda mer vesentlig...... :rofl:

Happy Hour starts in 15min! 25K are ready, iMOTM Sergio Ramos ready to sub on!

 

Det var postet for 13 min siden på Twitter.

 

Argh,

Happy Hour is GO! 12-1am UK/7-8pm NYC. iMOTM Sergio Ramos is now in packs! Get him and the other TOTW IFs with 25K packs!
Endret av LunaticFanatic
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...