protoneedhelp Skrevet 15. september 2011 Del Skrevet 15. september 2011 Jeg sdkal lage laks i folie. JEg har tenkt å ha grønnsaker (poteter, paprika og gulrøtter). VHor lenge skal den være i bålet? Går det ann å steke det i ovnen hjemme først, også bare varme det på bålet på turen? takk på forhånd Lenke til kommentar
NikkaYoichi Skrevet 15. september 2011 Del Skrevet 15. september 2011 Dette er helt avhengig av størrelsen på stykket og ikke minst, hvor hardt du fyrer. Innmari vanskelig å gi noen fasit på dette, men det er bedre å ta den ut litt for tidlig, sjekke om den er ferdig og heller pakke den inn igjen, fremfor å overgrille den - for da blir du sittende igjen med en tørr og seig masse, som knapt duger til dyrefôr. Lenke til kommentar
toazty Skrevet 16. september 2011 Del Skrevet 16. september 2011 husk å kutt grønnsakene i riktig størrelse, paprika kan være tykke strimler og potetene og gulrøttene kan du skjøre i tynne skiver eller i terninger på 1x1 cm eller noe, hvis fisken er i vanlige stykker. men som han før meg sa, ta den heller ut litt før , etter 10-12 min, og se hvordan den er.... Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå