Gå til innhold

BK: blomst


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er et fargerikt og enkelt bilde som trekker blikket til seg, men det er noen enkle ting du kunne gjort for å forbedre bildet.

 

Det mest opplagte når du komponerte bildet i søkeren ville vært å unngå den halve blomsten i øvre kant av bildet. Du ville da fått et mye renere bilde hvor blomstene i midten ville fått all den oppmerksomheten de fortjener.

 

En annen ting som kunne gjort bildet bedre ville vært å ventet med å ta bildet til det var overskyet eller lyset mykere (morgen eller kveld). Dette fordi gulfargen har fått for mye lys slik at veldig mange av detaljene i blomstene er borte (utbrent). Eventuelt kunne du gjort lyset mykere selv ved å skyggelegge blomstene før du tok bildet. Det kan foreksempel gjøres ved å få en person til å blokkere lyset fra sola, eller bruke en pappskive eller lignende.

 

Det er flere ting som kan hjelpe deg i situasjoner som dette, men det avhenger av hvor godt du kjenner kameraet utenfor de automatiske innstillingene, og hvor godt kjent du er med redigeringsprogram. Det kan være lurt å nevne litt om dette for da er det lettere å gi tips i forhold til ditt eget nivå :yes:

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...