Gå til innhold

abit kt7a-raid


drbass

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er ikke værdt det den koster.. det er "gammelt" og utdatert.. ville heller ha satset på ABIT KR7A-133R som ikke har så gale pris, med DDR, ATA133, Raid med ATA133 støtte og er overklokkingsvennelig, for den er bygget på VIA266A brikkesettet.. og støtter alle Socet A Prosessorer... Jeg har selv KT7A-Raid.. men den er litt for gammel, slik at jeg kan ikke bruke XP Prosessoren..

 

Hilsen Morten Kiil Finsås

aka. Red Dog

Lenke til kommentar

Den gangen kortet var nytt var det mye skryt.

 

Foreslår at du leser testen av KT7-RAID under tester. Forskjellen til KT7A er støtte for 133 MHz FSB.

 

Har selv KT7A med 1,4(266) Athlon . Jeg har prøvd å heve multiplier og prosessoren kjørte greit på 1533MHz uten å heve spenning. Da 1,4 GHz er nok for meg så har jeg ikke brydd meg med å gå videre.

 

Ellers er eneste problemet jeg har hatt problemer med lyd , dette ble fikset med nye 4in1 drivere fra VIA.

 

I forhold til prisen som er på kortet nå så er kjøpet veldig bra.

 

Yngve

Lenke til kommentar

Dette er det verste hovedkortet jeg har hatt (av ca. 7-10hk?). Hovedsakelig pga. det elendige chipsettet med millioner av problemer (føler ikke at jeg overdriver her, hehe).

 

Funker sikkert greit om du har ganske normal hardware, men jeg og noen folk jeg kjenner har hatt problemer med div. lydkort som ikke funket med dette hovedkortet. Dette var SB Live og Midiman Delta 1010 Studiolydkort.

 

Husker godt jeg ble amd hater etter å ha kjøpt dette kortet, siden jeg måtte punge ut med flere tusen for nytt system (kjøpte intel p3). I senere tid forstår jeg at det bare var chipsettet som var elendig etter å ha lest div. tester osv.

 

PS: Jeg solgte hk for et par hundre, bare for å bli kvitt driten... skulle kaste det anyway (helt seriøst)

Lenke til kommentar

Har fulgt med en del i forskjellige forum det siste året..og siden jeg har ABIT-KT7Araid V1.1 så har jeg selvsagt fulgt med ekstra mye på alt ang. dette kortet. Hvis XP ikke virker på versoner under 1.3 så sitter jeg med ett mirakel siden jeg kjører XP på mitt kort V1.1.... Offsielt støtter ikke XP min verson men praktisk gjør den det. Så du får mene hva du vil...men feil tar du

 

Mvh Realace

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...