Gå til innhold

Sniktitt: Sony Tablet S


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Inntrykket mitt etter å ha lest artikkelen er at det er et "helt OK" nettbrett. Altså ikke noe jeg ville brukt 4-5000 kr på.

 

Syntes designet var spenstig, men hadde gjerne sett at de hev seg på bølgen med litt større skjerm. Batteritid på 8 timer syntes jeg er for lite når brettet er 1 cm tykt (selv om det er tynnere på andre enden), prosessoren er ikke akkurat imponerende, mangler støtte for 64 GB minnekort og setningen "Til å være plast virker byggekvaliteten også helt grei." gir meg vondt i magen. Helt grei kvalitetsfølelse for å være plast? Uff. :-(

 

Nei, får vente på en fullstendig test før jeg dømmer det nord og ned, men akkurat nå virker det ikke som noe å juble for (syntes jeg).

Lenke til kommentar

Hadde håp for tegra2 plattformen slik den ble omtalt på forhånd. Det ble en stor skuffelse da det viste seg at den ikke holdt mål mht avspilling av ulike video-formater. Mange blir nok svært skuffet når de får denne Sony-tablet'en eller andre tegra2-dingser i hendene.

 

Ja, ble skuffet over bla. mkv støtten på Galaxy Tab 10.1. Min gamle Galaxy S telefon spiller av mkv bedre enn Tab'en.

Lenke til kommentar

Denne ser jo ut som den kan erstatte Hamony 1000 som jeg for tiden bruker som fjernkontroll. MEN, det sies ingenting om at den har støtte for å styre PS3..... Jeg antar at det er native støtte siden det er samme produsent, men i disse tider kan en jo aldri være sikker.-T

Jeg sitter med samme tanke selv.

Vurderte å kjøpe meg en harmony, men den kan jo ikke styre PS3 uten en blåtann-modul som også koster 400kr.

 

For min del er det "clean"-look i stuen som gjør at jeg ikke vil ha en blåtann-modul som må sitte synlig.. Om dette sony nettbrettet kan styre PS3 via blåtann, så vel som tv, reciever, etc. via. IR, så er det solgt til meg.

 

Jeg har lenge tenkt tanken at det meste jeg gjør på pcen, er å surfe, litt msn, googling, facebook, spotify. kanskje litt youtube.

 

Tven min har jo youtube, men det er litt knotete å bruke youtube og slikt rett på tven. Samme gjelder forsåvidt å bruke nettleseren i ps3 :-P

 

Men om jeg kan gjøre dette fra nettbrettet, uten å sitte meg på pcen, så er det jo krem.. Om jeg da i tillegg kan styre tven, reciveren, tuneren, etc. så er dette krem! Da kan jeg gjemme bort alle fjernkontrollene mine :-)

 

Man kan jo da også styre f.eks. lys, m.m. (jeg har sett det eksisterer kode for å styre X10 trådløse produkter). Jeg håper det kommer en utfyllende test av nettbrettets fjernkontrollfunksjonalitet :-) For min del er det mest ønskelige at jeg kan opprette handlinger/actions som f.eks.:

Spill -> slå på ps3, slå på tv, slå på reciever og velg inngang X.

TV-> slå på tuner, slå på tv, slå på reciever og velg inngang Y.

Film-> slå på ps3, slå på reciever og velg inngang Z, slå av lyssone A, DIM lys B, slå på lys C.

 

Nå driver jeg å går til lysbryteren, samt jeg slår på lyset som er bak tv'en :-P Jeg vet jeg kan gjøre dette med billig styringssystem fra clas ohlson, men da får jeg enda en fjernkontroll.. Jeg for min del klarer å holde oversikten over kontrollere, men jeg ønsker jo ikke å ha 10 fjernkontroller på stuebordet :(

Endret av Olavxxx
Lenke til kommentar

sto og sjekka den der i går på sony centeret her i dublin.

fin sak, men litt klumpete utforming.

god respons, og funker som faen mot en sony tv og dekoder.

men litt dyr.. her koster den 650€ med 3g låst til vodaphone. (er ikke lov å selge ulåste mobiler i irland. og koden får man ikke før bindingstia er over, eller 12 måneder hvis man kjøper med kontantkort (med mindre man lurer selskapene litt.. da kan man få den for rundt 20€ hvis man er heldig...) det er unlock sjapper over hele byen, så er ikke noe stort problem:P).

Lenke til kommentar

Dette lå an til å bli "mitt" brett, men så leste jeg dette på engadget:

"The surface that covers the screen is rather sadly not Gorilla Glass and, while Sony says there's a protective layer here to keep the display scratch-free, after just one trip into a messenger bag unprotected it came out with a few new fine lines. This is a trip the Corning-clad Galaxy Tab 10.1 has made many, many times before, and it's still looking as good as the day it came out of the box."

http://www.engadget.com/2011/08/31/sony-tablet-s-preview/

 

Hvordan er det mulig å "glemme" noe så vesentlig?

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...