Gå til innhold

Kamptråd CL: Benfica - Manchester United


banansplitt™

Anbefalte innlegg

Sa ikke det, stusset bare litt over timingen. Synes du ikke det er litt rart å smile bredt rett etter laget man spiller for slipper inn 1-0 mål borte i første kampen av CL? Eller? Sa aldri det var patetisk eller skandale akkurat.

 

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2034689/Wayne-Rooney-Javier-Hernandez-make-better-player.html

Endret av tc47
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nei det er en annen ting haha. @banan

 

 

'Once he got into the team, he took his chance and the manager kept him in. He repaid the manager with goals and was brilliant for us last season - a big reason why we won the league.

 

'I'm looking forward to him doing the same, if not scoring more goals for us, this season.'

 

 

Det som er bold der er det viktigste. Ikke bare det at han var 10-15% grunnen til at vi vant ligaen men det at han ga Fergie akkurat det Fergie utfordret ham å klare. I PL. Første sesongen hans der og. Derfor spiller han, og fortsetter å spille så lenge han gjør det. Er ikke så rart egentlig. Goals = Wins. Wins = League. E.O.D. Ang. Berba så burde han seriøst funnet en vei ut i sommer om han hadde lyst å spille ofte. Kanskje han koser seg med gutta og trener godt med dem og føler seg bra sånn ellers. :p

Endret av tc47
Lenke til kommentar

Kan faktisk forstå at SAF prioriterer Chicharito fremfor Berbatov, men jeg synes også det er rart at Berba er helt ute av laget nå. SAF skal visstnok ha nektet å selge han til PSG i sommer også.

 

Dere som elsker Berba så mye vil vel ikke at vi skal gjøre det dårlig og håper jeg? :p Man vet aldri så mye som dere elsker fyren haha.

Nå har ikke jeg noe imot Berbatov, men man kan nesten lure av og til. Banan presterte faktisk å irritere seg over at Chicharito scoret to mål mot Bolton.

Lenke til kommentar

Han smilte fordi han tenkte på januar, og kontrakten han skal skrive under for hos Newcastle. :love:

 

Hadde hørt at berba va Newcastle fan, men visste ikke han var så stor fan :D men faen, for en herlig fyr, håper Newcastle henter han i januar.

 

Berba come to the place you want to be!

 

Geordie: "Welcome to the Toon."

 

Visitor: "What's the 'Toon'?"

 

Geordie: "It's where the Geordies live."

 

Visitor: "What's a 'Geordie'?"

 

Geordie: "The people who live in the Toon."

 

 

Toon-Toon!

Lenke til kommentar
However, the 1996 European Championship, held in England, gave Berbatov a new role model; the 15-year-old Berbatov began to look up to the English front man Alan Shearer,[9] who played for Newcastle United. Berbatov's mother later spoke of her son's teenage dream of playing for Newcastle United, and said that his admiration for Shearer was such that, during these years, he slept in a Newcastle shirt.

 

Det der er jo mer eller mindre perfekt runkemateriale. Hadde det bare skjedd nå, så hadde alt vært herlig. Bah. :(

Lenke til kommentar

Forresten, så noen andre når Berba smilte som faen på benken retter etter det ble 1-0 til Benfica? Tror det var akkurat på det tidspunktet ihvertfall.. kanskje jeg husker feil men ja.

haha, det var lenge etter. Det er latterlig å lese slikt.

 

Jeg er enig i at mål tells mest, men jeg vil heller ha 451 med Rooney enn 442 med Hernandez på banen. Jeg driter i hvor likende han er, fotballen vi spiller med han på banen er helt jævlig kjedelig, og frem til 16-meteren er det som å spille med 10 mann. Han mister ballen i 80% av sine involveringer og har vel like mye styrke i kroppen som en førsteklassing. Mitt førstevalg sammen med Rooney er helt klart Welbeck for øyeblikket, en bevegelig spiller som fungerer i alle spillets faser. Hernandez er en gammeldags type spiss, om han ikke utvikler seg tar det ikke lange tiden før Sir Alex også ser det.

 

Jeg likte ikke fotballen vi spilte med Ruud på banen, og jeg liker ikke fotballen vi spiller med Hernandez på banen.

Endret av Hyrlen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...