Gå til innhold

Kamptråd CL: Benfica - Manchester United


banansplitt™

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Seriøst, vil man ha en viss type førsteinnlegg i kamptråder så får man lage et selv.... Ikke klage på andre :). Synes nå jeg, iallefall.

Å kreve et visst nivå på åpningsinnlegg mener jeg bare er bra.

 

Gidde å legge inn obvious informasjon som ingen overhodet synes er interessant? Foreslår at du gjør det selv hvis du har et så jævela stort behov for det.

 

Å ta med lagoppstilling for begge lag, stadion, dommer og hvordan resultatene har blitt når lagene har møttes tidligere og kanskje skrive litt om hvordan man tror kampen vil utarte seg, det er da ikke informasjon, ingen finner interessant, men det stikk motsatte.

 

Dette er uansett en diskusjon vi kan ta en annen plass. Jeg skal dog si at jeg overdrev vel litt med å si den er tragisk dårlig, men spesielt informativ og interessant var den jo ikke.

 

 

 

Blir å se kampen på Viasat 4 i morgen, prøvde meg på ViaPlay i dag og ble heller skuffet over kvaliteten jeg fikk.

Endret av Aalton waits for alice
Lenke til kommentar

At Berba ikke starter gjør meg ingenting, å at Lindegård får spille er bare flott, men at Fletcher spiller er jeg mer usikker på, pluss at Evans foran Jones, njaaa jeg veit ikke helt jeg

Det er da bedre at Jones får hvile til kampen på Chelsea. Skjønner heller ikke hvem andre enn Fletcher som skulle spille når vi bruker 3 på midten.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...