robertaksland Skrevet 6. september 2011 Del Skrevet 6. september 2011 Min oppfatning er at når man bruker kaffekolben til å helle vann i kaffetrakteren, blir kaffen beisk. Jeg mener at selv om kolben skylles blir det likevel med ørsmå kafferester ned i vannbeholderen. Når disse kommer i kontakt med varmeelementene inne i trakteren brennes de fast og skaper den beiske smaken etter noen dagers bruk. Men på jobben har mange en annen oppfatning. De mener at det ikke betyr noe fra eller til om man bruker kolben til vannfylling. Jeg har vist frem kaffefargen og fysiske kafferester i kolben etter en rens, men de påstår at dette er akkumulerte urenheter fra vannet i springen. Når jeg påstår at det skaper beisk smak i kaffen påstår de at slik blir det uansett etter å ha laget mange nok kanner kaffe. Når jeg viser frem artikler på internett som bedyrer at man aldri må bruke kolben mener de at det er feil. Hva er deres oppfatning? Lenke til kommentar
Cerwell Skrevet 6. september 2011 Del Skrevet 6. september 2011 Man skal generelt bruke rent vann i en kaffetrakter, så du har rett. Ta styring over kokinga og lag bedre kaffe Lenke til kommentar
helgell Skrevet 8. september 2011 Del Skrevet 8. september 2011 Tror dette kommer an på hvor godt kolben blir rengjort etter bruk. Jeg har sommerjobb på kjøkken, og der blir kolben kjørt gjennom oppvasken etter bruk og er gullende ren. Hjemme derimot blir det nok litt rester som kan gi bismak. Lenke til kommentar
oddgeira Skrevet 19. september 2011 Del Skrevet 19. september 2011 Også stoffer vannet kan feste seg i systemet, eller sette smak på kaffen. jeg lar vannet renne i litt på kaldt før jeg heller det i beholderen. Noen tar det så langt som å kjøpe vannflasker til kaffen... Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå