Gå til innhold

Å bruke kolben til å fylle vann i kaffetrakteren


Anbefalte innlegg

Min oppfatning er at når man bruker kaffekolben til å helle vann i kaffetrakteren, blir kaffen beisk. Jeg mener at selv om kolben skylles blir det likevel med ørsmå kafferester ned i vannbeholderen. Når disse kommer i kontakt med varmeelementene inne i trakteren brennes de fast og skaper den beiske smaken etter noen dagers bruk.

 

Men på jobben har mange en annen oppfatning. De mener at det ikke betyr noe fra eller til om man bruker kolben til vannfylling. Jeg har vist frem kaffefargen og fysiske kafferester i kolben etter en rens, men de påstår at dette er akkumulerte urenheter fra vannet i springen. Når jeg påstår at det skaper beisk smak i kaffen påstår de at slik blir det uansett etter å ha laget mange nok kanner kaffe. Når jeg viser frem artikler på internett som bedyrer at man aldri må bruke kolben mener de at det er feil.

 

Hva er deres oppfatning?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...