Gå til innhold

Nokia N9 tråden


Slai

Anbefalte innlegg

Jøss, fantes det en egen N9 tråd, og så har jeg ikke sett den!

 

Jeg kjøpte hvertfall min for en liten stund tilbake. Må si jeg er veldig fornøyd med telefonen i sin helhet. Virker solid, rask, god skjerm. Ikke så veldig mye utvalg i apps som man får med iphone og android, men det gjør meg ingenting.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tja, spørs hvordan man ser det hehe. Flott for nye brukere, surt for de som skal selge brukt og det setter vel kanskje mobilen i et nagativt lys at den nærmest dumpes i pris så fort. Egentlig er det vel her, eller litt over, den burde lagt fra starten av, men men hehe. Håper mange kjøper til denne prisen uansett og får glede av denne fantastiske mobilen :-)

Selvom det vel er et dødt ønske, håper jeg fortsatt Nokia våkner og ser at MeeGo har livets rett :-)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+asdfasdf

Sitter her og lurer på kjøpe N9. Lurer på to ting. Kanskje noken her kan svara. Har lest om skjerm problem på den og lurer på kva konklusjonen er blitt? Er det berre teknologien eller er det komet ut ein del med dårlige skjermar? Så lurer eg litt på appz. Dåke som bruker meir enn ovi store, må du leite rundt på ulike forum som i gode gamle symbian dagar for å finne noko gøy?

Lenke til kommentar

Kan ikke svare på så mye av det du spurte om, men når det gjelder skjermen så har jeg en misstanke om at i alle fall Black Dots gjelder skjermtypen. Har en Motorola Razr som også bruker AMOLED og der har jeg en del slike svarte flekker som en del har hatt med N9. Har ikke noen på N9 da:-) Uansett er det ikke noe problem til daglig.

Lenke til kommentar

Skjermen er awesome på min.

 

Apps finner du overalt. MeegoExperts er flinke på å annonsere nye apps fra ovi store og andre kilder, talk.maemo.org og forum.meego.com er the hubs hvor du vil finne alt om n9 basically.

 

Jeg bruker TMO og meegoforumet og ovistore for mine apps.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+asdfasdf

Hvorfor er ikke dere på android bølgen, eller i det minste ios? Dere går jo glipp av det meste på mobil fronten.

 

Bare spør altså, ikke noe kritikk eller hakking på noe eller noen.

 

For min del har eg hatt ein nexus one. Har alltid hatt lyst på ein MeeGo liknande sak. Og det er litt politikk i det ;)

Lenke til kommentar
Hvorfor er ikke dere på android bølgen, eller i det minste ios? Dere går jo glipp av det meste på mobil fronten.

 

Bare spør altså, ikke noe kritikk eller hakking på noe eller noen.

 

ios er ikke noe for meg, etter det jeg har prøvd av ios. Dyre enheter med tilsynelatende kronglete løsninger. Men likevel gleder jeg meg til jeg får min WP-telefon i posten.

 

Jeg har hatt SGS2. Fantastisk telefon, by all means, men ikke så glad i taskswitchingen på den i det hele tatt, pluss at når en telefon kommer ut som er etterfølger av den absolutt beste mobilenheten som har blitt laget (N900) så måtte jeg bare teste den ut.

 

Det er ingenting jeg går glipp av på N9 som jeg hadde på SGS2, forutenom ting som liksom... wordfeud. Og det går greit å gå glipp av for min del.

 

Eneste aberet jeg har med N9 er at jeg gjerne kunne hatt litt større skjerm, og at aegis ikke eksisterte (lukker mer for customizing enn i maemo5 på n900). 0.3" mer skjerm og ingen aegis hadde gjort underverker.

 

Android... er jeg ganske lei av. Ikke HELT den friheten jeg ville ha mtp å customize hjemmeskjermer ift Maemo5/N900, og litt småtreig i menyene her og der.

 

That being said, har jeg ikke prøvd ICS enda. Vurderer legge det inn på N900 for å leke litt med det.

 

TLDR: Liker n9 mer enn sgs2, n9 kunne hatt bedre skjerm og ingen aegis, gleder meg til å teste WP.

Lenke til kommentar

Hvorfor er ikke dere på android bølgen, eller i det minste ios? Dere går jo glipp av det meste på mobil fronten.

 

Bare spør altså, ikke noe kritikk eller hakking på noe eller noen.

 

For min del elsker jeg iOs og har brukt iPhone siden første utgave fra USA. Men jeg liker samtidig å teste noe nytt, og har innimellom prøvd ulike Android-telefoner men har aldri blitt helt fornøyd. Er rett og slett for ustabilt, selvom jeg har Motorola RAZR nå som fungerer best av alle Android-telefoner jeg har prøvd.

Valget på N9 var at jeg ville prøvde MeeGo, og det er mye bedre enn jeg forventet, selv om økosystemet er lite og noen få apps mangler. Liker nå N9 og MeeGo veldig godt.

Lenke til kommentar

Etter at prisen falt ned på 2700 på flere nettbutikker, har jeg begynt å se litt på N9. Jeg har mest lyst på Lumia 800, men det frister veldig med en N9 til den prisen, ettersom den er 1300 kroner billigere enn Lumiaen. Men det er noe jeg lurer på angående N9en, har lest flere plasser at folk opplever den som treg, merker dere noe av det?

Lenke til kommentar

Jeg valgte n9 fordi jeg hadde n900, og stortrivdes med den. Den var ganske annerledes enn ios og android, mer lik pc, og digget det. N9 er mer lik android og ios. Jeg liker den svært godt, men for min del er det også en del politikk og ideologi i dette valget. Jeg hater at apple ikke kan følge standarder, og synes android er litt kjedelig. Det er greit nok, men føler meego er mye smoothere. Jeg må leve med litt mindre apps, og et system som har mindre brukermasse, og dermed mindre fokus. Den har hellerog ikke råeste cpu/gpu. Men det funker bra, er slettes ikke tregt, men vil tro de telefonen med bedre specs er raskeere på noe, men telefonen er ikke noe sinke. Til 2700 er den et meget bra kjøp!

Lenke til kommentar

Blyantkvesser: vent til 1. februar, det er da Nokia slipper Lumia 800 her til lands. De du får nå er "gråimporterte" versjoner og neppe samme pris som når den faktisk offisielt slippes på markedet.

 

Den er ikke treg på noen plass etter PR 1.1, utenom når du starter Angry Birds fullversjon. Det er sykt tregt.

Lenke til kommentar

Siklet på denne lenge, og er vel en av de få som foretrekker Symbian over Android. Liker ikke android i det hele tatt. Har en Samsung Galaxy S nå, og trives med maskinkraften den har tilgjengelig når den har ext4 partisjoner og litt custom rom. Til 2690kr så er dette snart overkommelig. :)

 

Hvordan blir N9 i forhold til SGS? Vil Wordfeud noensinne komme til Meego? Hvor god er batteritiden etter siste oppdatering? Er det forventet flere oppdateringer snart?

Lenke til kommentar

Bestilte meg en N9 fra netonnet.no i går for 2700. Har siklet på denne veldig lenge, og når jeg så prisen falt, var løpet kjørt. Måtte ha den. Har ikke gledet meg så mye for å få en telefon på veldig lenge. Ser virkelig frem til Meego, for Android begynner å bli litt kjedelig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...