Gå til innhold

BK: Fosseholm Herregård


Anbefalte innlegg

Fosseholm Herregård

 

Bildet er fjernet.

 

Beskrivelse:

Nik Hdr Pro redigert,med en eksponering..alt er tilgjort,mener da om himmel virker kjedelig hvit,ble det slik jeg liker det..men ikke dermed sagt det ikke er lov å si sin mening altså;)

Kan jo si det på en annen måte..jeg tok helt av;)

 

Kan legge til att kirkebygget ikke er en kirke/kapell, men ett Posthus.

 

Evalueringsnivå Tips:

Her ønsker jeg litt mer tanker rundt hva som trekker bildet opp og eventuelt et tips om forbedring. Hvis jeg er interessert i det tipset så kan det hende jeg spør om mer detaljer om hva/hvordan.

 

Link til bildesiden

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg likte dette, særlig den røde veggen...

 

:thumbup:

 

Syns motivet er veldig flott. God kompo. Bygningene, marken, treet kommer veldig bra ut av HDR behandlingen. Himmelen blir litt underlig/kunstig i mine øyne. Uansett, et bilde det er fint å se.

 

Ja himmelen kan jeg se hva du mener,originalt var det faktisk farger i den :thumbup:

 

Ble stilig dette Jan Erik :)

 

:thumbup:

Lenke til kommentar

Har ennå ikke prøvd dette med HDR. Når jeg ser dette bilde må jeg jo sette igang.Synes nok den røde veggen blir litt kraftig i forhold til de andre litt mer duse fargene. Bra jobba !

 

Finnes flere HDR programmer..Photomatix går jo for å være det beste etter de flestes mening..cs5 har en hdr funksjon og en hdr tonemapping funksjon...så har du Dynamic HDR..ja finnes flere også da.Dette er er jo ikke ekte hdr da det da skal være minst 3 eksponeringer..en riktig og en over og under eksponert.Blir det gjort som mange mener er det eneste riktige,så vil det ikke se slik ut som her med fargesprakende farger osv..kaller det kunstnerisk utfoldelse jeg da..:whistle:

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...