1245112654122755325882462 Skrevet 2. september 2011 Del Skrevet 2. september 2011 Har skurret veldig mellom meg og dama i det siste så no tenkte eg og overraske ho med en litt småkoselig middag for to her hjemme. Men eg er udugelig og lage mat, så har stort sett laga taco til ho, men eg ønsker no tips til noken enklet og koselig som gjerne skaper litt stemning Lenke til kommentar
Lycantrophe Skrevet 2. september 2011 Del Skrevet 2. september 2011 Kjøp entrecôte, tagliatelle, brie og serrano/parmaskinke etter ønske. Stek oksekjøttet hardt, men raskt og legg på (etter å ha snudd de) et tykt stykke brie. Legg de så i ovnen på ~200 grader etter å ha surret de i skinken. La de ligge til skinken er sprø og osten smeltet. Server med tomater (jeg foretrekker cherry), tagliatelle og en fin ostesaus (bruk brien). Ostesaus: Ha en spiseskje eller to med olje i en kjele og brun et par finhakkede hvitløksfedd. Tilsett en spiseskje mel og litt melk/fløte (50/50 blanding) til alt har samlet seg og er rørt inn. Ha oppi et godt stykke brie og la det smelte mens du rører. Dette skal være over laverer varme (4/10), mens hvitløken selvsagt brunes på ~80% effekt. Tilsett melk, ev. melk og fløte, mens du rører til sausen er tynn nok. Passer godt med rødvin. Lenke til kommentar
1245112654122755325882462 Skrevet 2. september 2011 Forfatter Del Skrevet 2. september 2011 Polet er stengt og eg endte opp med biffstrimler, siden det er en av hennes favoritt retter, når eg tenker meg om. Men kordan laga eg ditta, og kor lang tid tar det? Lenke til kommentar
Lycantrophe Skrevet 2. september 2011 Del Skrevet 2. september 2011 Kommer helt an på hva du har planer om å gjøre med det. Antagelig er det bare å hive de i en panne i 3-4 minutter. Lenke til kommentar
Balthier Skrevet 2. september 2011 Del Skrevet 2. september 2011 biff strogannoff fra fjordland. det smaker bra og kan ikke gå feil. enkelt og greit. Lenke til kommentar
1245112654122755325882462 Skrevet 2. september 2011 Forfatter Del Skrevet 2. september 2011 biff strogannoff fra fjordland. det smaker bra og kan ikke gå feil. enkelt og greit. Va faktisk det første eg såg på i butikken! Ja, har bare tenkt og lage biffsnadder, har kjøpt bernesaus og fløtegratinerte poteter til, også tenkt og koke litt ris. Lenke til kommentar
Blårens Skrevet 2. september 2011 Del Skrevet 2. september 2011 (endret) Ikke rødvin? Rødvin er jo som en potetskreller, men bare at den er beregnet på klær Endret 2. september 2011 av MongoMan Lenke til kommentar
1245112654122755325882462 Skrevet 2. september 2011 Forfatter Del Skrevet 2. september 2011 ohsnap, kjøpte svinekjøtt i staden for biffkjøtt, stor forskjell? Lenke til kommentar
Balthier Skrevet 2. september 2011 Del Skrevet 2. september 2011 Ikke rødvin? Rødvin er jo som en potetskreller, men bare at den er beregnet på klær Hva med sauefett? Joh!, kjøpe sauefett! Lenke til kommentar
Herr Brun Skrevet 3. september 2011 Del Skrevet 3. september 2011 Ikke rødvin? Rødvin er jo som en potetskreller, men bare at den er beregnet på klær Tror du blander rødvin og musserende vin her... Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå