Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Galt å ha sex med ste-søstra si?


Anbefalte innlegg

Hei. Ste-søstra mi er småkåt på meg og vil kansje ha sex, men det vil ikke jeg. Eller jeg vil men...det føles ikke riktig. Mamma fant en ny kar for 10 år siden og de giftet seg for 5 år siden. Den nye karen har 1 barn, ei jente. Ei jente som altså blir min "ste-søster" eller hva det nå heter. Jeg har kjent denne jenta siden vi var i 8-9 årsalderen. Vi er begge 19 år gamle nå. Hun vil kansje ha sex, men jeg synes ikke at det føles helt OK. Hun er tross alt ste-søstra mi! Jeg er gutt forresten.

 

Hva gjøre?

 

 

 

Postet av anonym: e72a43173c399c96af3fb1a8a208bd4c

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Så kom det de moralske sidene. TS burde spørre seg selv hvordan dette vil gå ut over resten av familien, og hva som kommer til å skje i ettertid.

 

Ja. Det er nettopp det som er problemet. Vi er jo tross alt ikke i slekt, men alikevel føles det helt galt. Very wrong and veldig galt!

 

/TS

 

Postet av anonym: e72a43173c399c96af3fb1a8a208bd4c

  • Liker 5
Lenke til kommentar

To ting å tenke på først; Hva gammel og ny familie vil synes om det hvis de finner ut av det, og hva som skjer med dere hvis dere har et slikt forhold men så bryter det. Kan bli noen kjipe tiår hvis det ikke ender bra.

 

Genetisk så er det ingenting å bekymre seg over. Men du kan også prøve å sammenligne med lignende situasjoner. Hva hvis hun hadde sex med moren din?

Endret av KarlRoger
Lenke til kommentar

Hvorfor kan dette skape problemer i familien?

Jeg tenker på om noen av en eller annen grunn får vite om det.

Hva så om noen får vite om det?

Hvis mor og stefar til trådstarter finner ut at trådstarter og stesøstra hans har seg kan det hende at de tar det meget ille opp. Noen personer synes at det er ubehagelig. Slike logiske slutninger burde du klare å trekke selv uten at jeg skal forklare det med teskje.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...