Gå til innhold

Todagers pastasalat


Anbefalte innlegg

Jeg har lyst å begynne å lage en diger bolle med salat til å ha til lunch og mellommåltider i to dager om gangen.

Altså å lage ferdig en bolle annenhver dag og kunne forsyne meg i kjøleskapet når jeg er sulten. Dette fordi brødskiver er ufattelig kjedelig og holder å spise en gang om dagen!

 

Problemet er bare ingredienser og hvor lenge de holder seg. Jeg har lyst å lage med pastarør, avocado, salat, agurk, tomat, fersk mozerella, nøtter og potet, og gjerne annet om noen har noen ideer.

 

Noen som har noen tips til hvordan å gjøre denne salaten holdbar? Tenker da spesielt på avocado og mozerella. Jeg vet at avocado ikke holder seg særlig godt, kan sitron hjelpe på dette? Og hvordan er det med fersk mozerella?

 

Hvis noen har noen gode oppskrifter så kan de gjerne dele :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...