klhegrlkhr Skrevet 29. august 2011 Del Skrevet 29. august 2011 Jeg har lyst å begynne å lage en diger bolle med salat til å ha til lunch og mellommåltider i to dager om gangen. Altså å lage ferdig en bolle annenhver dag og kunne forsyne meg i kjøleskapet når jeg er sulten. Dette fordi brødskiver er ufattelig kjedelig og holder å spise en gang om dagen! Problemet er bare ingredienser og hvor lenge de holder seg. Jeg har lyst å lage med pastarør, avocado, salat, agurk, tomat, fersk mozerella, nøtter og potet, og gjerne annet om noen har noen ideer. Noen som har noen tips til hvordan å gjøre denne salaten holdbar? Tenker da spesielt på avocado og mozerella. Jeg vet at avocado ikke holder seg særlig godt, kan sitron hjelpe på dette? Og hvordan er det med fersk mozerella? Hvis noen har noen gode oppskrifter så kan de gjerne dele Lenke til kommentar
skrekk Skrevet 29. august 2011 Del Skrevet 29. august 2011 Sitron gjør at avocadoen ikke blir brun. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå