Gå til innhold

Uncharted 3 tråden


Seal

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har blitt oppmerksom på Uncharted i det siste, tenke jeg skulle kjøpe det.

Men jeg lurte på om dere anbefaler å kjøpe/spille nr. 1 og 2 først? :)

 

Er nok ikke de store forbindelsene mellom 3ern og de to tidligere spillene, selvsagt utenom karakterene. Men bare for opplevelsen sin skyld: KJØP DEM!

 

De har virkelig en standard langt over de fleste andre spill, og jeg kan ikke gjøre annet enn å anbefale dem. Forter du deg kan du klare det før 3ern. Det er tross alt nokså (les: altfor) korte.

Endret av Ferb
Lenke til kommentar

Det kan være lurt å ha spilt de tidligere spillene på den måten at en ellers vil få mindre ut av enkelte rollefigurer i UC3. Mye av rolleutviklingen har allerede blitt gjort i de 2 første spillene og jeg vil tro at figurene fort kan miste en dimensjon hvis en ikke kjenner dem fra før.

 

Jeg ser derimot ingen grunn til å spille de to første spillene pga. gameplayet. 3ern vil være utrolig likt, og skal du spille de første spillene først kan det like gjerne hende at du er lei av hele konseptet når du endelig får fatt i 3ern. Det er ihvertfall en sjangse å ta.

Lenke til kommentar

Kommer nok til å kjøpe dem ja, koster jo ikke allverden ;)

Var det jeg tenke om jeg ikke kom til og ta hele poenget bestandig pga, at jeg ikke hadde spilt 1 og 2. :)

Får se om jeg fremdeles er gira etter og har spilt de to første :)

 

 

Kan garantere deg at du ikke vil angre! Ble ferdig med 1ern for 8ende gang i forgje uke, og har kommet over halveis på 2ern for 5ende gang:P for og si det sånn, gameplayet i 2ern er veldig mye bedre og finpusset enn i 1eren. Du vil merke stor forskjell!

Lenke til kommentar

Uncharted 1 og 2 er spill jeg har fullført en gang hver, og kommer neppe til å spille dem igjen. Gode spill, men langt ifra så bra som mange mener. Har bestilt Uncharted 3, men selv om jeg ser frem til spillet er det langt ifra det jeg gleder meg mest til.

 

Mine forhåpninger for U3 er bedre skyting, vekk med den vanvittige mengden fiender spillet presser på deg for å dra ut tiden, folk som ikke tåler 100 skudd (overdrevet) og litt mer avanserte gåter.

Lenke til kommentar

Uncharted 1 og 2 er spill jeg har fullført en gang hver, og kommer neppe til å spille dem igjen. Gode spill, men langt ifra så bra som mange mener. Har bestilt Uncharted 3, men selv om jeg ser frem til spillet er det langt ifra det jeg gleder meg mest til.

 

Så det andre sier er bare meninger, mens det du sier er fakta?

Lenke til kommentar

MÅ.IKKE.SE.GAMEPLAY FRA KAMPANJEN!

 

Kommet to trailere på Gametrailers.com som omhandler kampanjen, en gameplay og et intervju, men holder musa laaaaaangt unna dem, for å få alt så ferskt som mulig den 2. november.

 

Må også få spilt igjennom de to første før den tid, som blir vanskelig ettersom jeg nettopp har kommet godt i gang med Deus Ex.

Lenke til kommentar

Har først nylig kjøpt meg Uncharted-spillene. Bestilte både 1 og 2 fra Play.com til en slikk og ingenting. Holder fremdeles på med eneren og digger måten historien blir fortalt på. Dette er kanskje det mest filmatiske spillet med innhold siden Grim Fandango (var ikke veldig begeistret for Heavy Rain). Men har et spørsmål. Er gameplayet så ensformig i toeren også? Det går greit når det kommer til akrobatikken, men fiendene syns jeg er rimelig kjedelige å bekjempe når de bare kommer i bølger slik som de gjør.

Det er den eneste svakheten i Uncharted-spillene. Jeg bryr meg døyten om det, for jeg synes spenningen gjør det gøy uansett. Men det skal sies at det har forbedret seg i 2-eren og regner med 3-eren gjør det samme.

Lenke til kommentar

Et av årets største spill har fått en bunke anmeldelser:

 

IGN.com 10/10

Gametrailers, videoanmeldelse, 9.5/10

Incgamers, 10/10

ngb, 10/10

nowgamer, 9.7

Eurogamer, 8/10

Playstationlifestyle, 10/10

Spill.no, 6/6

itavisen, 6/6

Gamereactor.no, 9/10

Edge Magazine 9/10

gamepro, 5/5

Pressfire 5/6

Gamer.no 9/10

1UP, A/A+

 

Scorer høyt overalt, en stor kandidat til GOTY 2011!!

Endret av iToMaN
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...