Gå til innhold

Mange fordeler med å velge chess.


Anbefalte innlegg

Her er mine erfaring med chess.

Eg har hatt chess siden februar.

 

Fordeler:

*Utrolig lave priser.

*Prisene er veldig stabile og når prisene er ustabil så går de nedover...

*Har aldri opplevd at prisen har gått opp.

*God kundeservice. Enkelt nummer å huske: 06060...

F.eks. Eg mistet mobilen og bestilte nytt sim-kort via mail. Dagen etter lå sim-kortet i postkassen.

*Grei og enkel registrering.

*Det er to webshop bedrifter som har samarbeid med chess og de har utrolig lave og rimelige mobiltelefoner til chess kunder.

Dette er Norwegian Telecom

og GSM Webshop

*Månedsprisen er bare 9kr.

Ulemper:*Mobilsvar koster ekstra.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

F.eks. Eg mast mobilen og bestilte nytt sim-kort via mail. Dagen etter lå sim-kortet i postkassen.

 

man master ikke mobil-telefoner. man mister dem.

 

*Det er to webshop bedrifter som har samarbeid med chess og de har utrolig lave og rimelige mobiltelefoner til chess kunder.

Dette er Norwegian Telecom

og GSM Webshop

 

de har lave mobil-telefoner til chess-kunder? hva er vitsen med det, da?

ikke var de særlig rimelige heller.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-NN7wWQ

Syns nå ikke de butikkene var noe serlig dyre da.

 

Chess har faktisk sittet opp prisene på etableringsgebyrene sine. Men de satt jo samtidig ned andre priser, så ingenting farlig. ;)

Lenke til kommentar

har chess syns det er bra men hadde store problemer på starten,bestilte conect men hver måned fikk jeg at jeg hadde business ringte hver gang jada skal fikse ikke betal regninga men noen dager etter hadde sperret telefonen min og jeg ringte hvorfor? hu sa jeg ikke hadde betalt regninga så forklarte jeg det, greit dama sa hu skulle fikse det,klarte hun det? neida :evil: etter fem tlf samtaler klarte endelig bergenser kjeringa å fikse det.

Ganske dårlig spør du meg hadde epost bekreftelse hadde ejg hadde bestilt conect ikke busines.

Men nå er alt bra :smile:

Lenke til kommentar

Har hatt Chess en stund nå, og har bare positive ting å si om dem. Ja, kanskje unntatt at de er ganske ivrige til å purre på reginger :D

 

Fikk telefonen stjålet i februar, og ringte for å sperre telefonen etter stengetid (de har ikke natt-åpent) - siden det var en av våre nye landsmenn som tok telefonen, så jeg for meg en solid telefonregning! Sendte samtidig en mail, og neste morgen fikk jeg svar om at det var greit - jeg hadde sperret den kl. så og så, så evt. trafikk etter det skulle ikke koste meg noe.

 

Høres kanskje ut som en selvfølge, men telenor var ikke akkurat like hjelpsomme da en venn fikk sin mob stjålet - han fikk en telefonregning på Kr :o ,00 for samtaler til langtvekkistan... ETTER at telefonen var sperret!

Lenke til kommentar

Ulempene med Chess slik jeg ser det:

 

1. Faktisk ikke særlig billigere enn Netcom BT, for mitt bruk er det faktisk ikke billigere

2. Ingen mulighet for forsikring

3. Dårlig kundeservice, som resulterer i en trøblete oppstart

 

4. Forhåndbetaling av det abb som er interessant for meg

5. Verving gjennom ACN, som for meg virker noe useriøst

 

Har ikke noe problemer med Chess som produkt, men jeg synes Chess som merkenavn virker noe useriøst. Et svekket merkenavn virker igjen inn på produktene. Så noe av det useriøse sverter Chess i mine øyne. Derfor velger jeg heller ikke å bruke det.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-NN7wWQ

Nå har jo Telenor lik pris på de i sitt eget mobil nett, altså inkludert Chess. De har litt ekstra for å ringe til NetCom sitt nett. Så hvis du er redd for at det skal bli dyrt for vennene dine så er det ingen fare så lenge du holder deg til Telenor sitt nett.

 

JZA, jeg skjønner ikke hvordan du skal tjene på å velge NetCom BT (mener du Active Talk forresten?) istedenfor å velge Chess, Det er høyere minutt pris, og høyere månedsafgift.

 

Forhåndsbetaling har vi jo diskutert før, de fleste har ikke noe problem med det.

 

Forsikring kunne vært greit ja, sikkert mange som ønsker det.

 

Hva er ACN for noe?

Lenke til kommentar

ACN - er et nettverksmarkedsføringsfirma - MLM firma som bla selger Chess mobilabb.

 

BT har 69 øre eks når det gjelder alle samtaler og sms. Mva er jo som kjent 24%, mens rabatten jeg har på min avtale er på 17%, dette blir vel et par og 70 øre. Som betyr at man har ganske mye billigere tellerskritt enn hos Chess. Abbavgiften er på 125 kroner måneden, også dette med 17% rabatt. Så at man får kommet så mye værre ut tviler jeg på. Uovertruffen Kundeservice også, når bedriftskunder har eget kundeservicenr de kan ringe. Virker som Netcom setter bedriftskundene sine veldig høyt.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-NN7wWQ

De setter de sikkert høyt siden de fremdeles ligger litt etter Telenor når det gjelder bedrifter. En ting er å få en enkel person til å skifte abonnement, men en hel bedrift krever nok sin del.

 

Og hvis det er et bedrifts abbonement du snakker om så er jo det noe annet. Jeg anntok nå at denne threaden var rettet mot privatpersoner. Blir litt usakelig å sammenligne et bedrifts abbonement og diverse personlige rabatter med vanlige standarløsninger for privatpersoner.

Lenke til kommentar

Synes nå ikke det blir så veldig usakelig selv om det kanskje blir litt feil sammenlikningsgrunnlag. Blir jo litt som å si at Chess ikke kan være med i sammenlikningen, fordi ikke alle har 960 kroner de har råd til å forhåndsbetale. Mange firmaer og organisasjoner har jo bedriftsabb som de kan koble seg opp mot. Og de fleste personer er som oftest ansatt i et firma eller i en organisasjon. Som oftest blir man også invitert til å melde inn slekt, venner og bekjente, tror også dette er tilfelle med Forsvarets mobilavtale.

 

Selv Christian86 har jo Netcom BT. Han er jo ikke mer enn 17 år, hvis han ikke juger på aldern.

 

Derfor føler jeg etter mine argumenter og mitt ringemønster at Netcom BT tilbyr det desidert beste tilbudet. Forsikring er for meg et must.

Lenke til kommentar

hehe... har vel kanskje ikke akkurat de dyreste telefonene. men har kvittering på at jeg har gitt 3300 kroner for min s55, og jeg skulle ville tro at en 8850 fortsatt har en forsikringsverdi på et par tusen kroner. uavhengig av hva jeg måtte gi for den. mulig jeg ville fått en 8910 som erstatning ?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-NN7wWQ
Blir jo litt som å si at Chess ikke kan være med i sammenlikningen, fordi ikke alle har 960 kroner de har råd til å forhåndsbetale.

Hvis du ikke har de 960 kronene har de jo et Chess Business abo, som er alternativet til King. King er jo et vanlig abo, for privatpersoner, det må jo få være med uansett når du betaler for det.

 

Mange firmaer og organisasjoner har jo bedriftsabb som de kan koble seg opp mot. Og de fleste personer er som oftest ansatt i et firma eller i en organisasjon. Som oftest blir man også invitert til å melde inn slekt, venner og bekjente, tror også dette er tilfelle med Forsvarets mobilavtale.

Ja mange har dette, men vi snakker ikke om de gunstigste bedrifts avtalene, men for privatpersoner. Det blir jo som å sammenligne bedrifts ADSL tilbudene med vanlig, det er jo helt forksjellige ordninger.

 

Derfor føler jeg etter mine argumenter og mitt ringemønster at Netcom BT tilbyr det desidert beste tilbudet. Forsikring er for meg et must.

Ja det høres rimeligere, hvis din bedrift tilbyr deg dette. Men de fleste ansatte må ta til takke med det sjefene velger, så hvis noen leser dette og tenker "OJ! Et slikt abo må jeg få meg", men så må de først starte sin egen bedrift?

 

Og en ting til, alle de som får betalt telefonregningen av jobben sin da? Det må jo være det gunstigste av alt, sånn burde alle skaffet seg.

Lenke til kommentar

Skjønte ikke helt argumentene dine. Greit nok at Chess også har et abb som heter Business, mens King er for privat personer. Men på King som gir best betingelser så må du forhåndsbetale, noe ikke alle kan ta seg råd til. Når det gjelder tilbud fra arbeidsgiver, blir ikke dette helt det samme, når de fleste slike tilbud går på bruttolønnstrekk, slik at man sparer skattbar inntekt, dette kan ikke sammenliknes med mobilregninger. Når det gjelder firmatlf må jo også dette beskattes, fordi det regnes som inntekt. Men noen vil jo bli fakturert, og det er da firmaet som skal betale moroa, og de vil jo betale minst mulig. Så du bør nok undersøke litt mer hvilke realiteter som finns her i verden, før du begynner å snakke om hva et bedriftsabb egentlig er.

 

Er det forresten mange bedrifter som er kunder hos Chess ? Kan umulig være det med heller dårlig kundeservice ?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...