Gå til innhold

10.1 vil ikke starte


jello

Anbefalte innlegg

Fikk min Gtab 10.1 i dag. Hentet den og startet den i bilen. Da de fleste konfigurasjoner krever nettverk slo jeg den av og dro hjem. Jeg fikk satt klokkeslett og dato. Da jeg kom hjem la jeg merke til at den sto på oppstartsskjermen ("Samung galaxy tab 10.1") selv om jeg var sikker på at jeg skrudden den av. Satt den i lading for å gjøre den klar til noen timers utforsking.

Da jeg skulle ha den på vil den ikke starte. Ingen knapper responderer med vanlige trykk. Jeg må holde on-knappen inne minst 5 sek eller mer for at noe skal skje. I beste fall kommer jeg til denne oppstartsskjermen igjen og så slår den seg av for å slå seg på igjen. Slik kan den holde på i det uendelige ser det ut som. Alternativ nr 2 er at den blir hengende på oppstartsbildet og ingen knapp ser ut til å virke. Den lader greit så det er ikke lite batteri.

 

Snakket med Samung support 2 ganger men fikk ingen hjelp. Den ene lurte på hva jeg egentlig ville med tab'en (merkelig spørsmål - jeg vil ha den på!) og den andre henviste meg til forhandler. De kan med andre ord ikke hjelpe.

 

Prøver å unngå å måtte sende den tilbake da jeg har ventet på denne ganske lenge. Noen som har en ide hva som kan gjøres? Jeg tror det er Android 3.0 i den - i alle fall det som står på bestillingen og den har 3G.

Jeg har prøvd å hard-reset med on-knapp og volumtast uten at noe annet enn at jeg får opp startbildet igjen - eller batteristatus.

 

Hmm ser at dette innlegget ble laget på feil sted. Kanskje en admin kan flytte den til riktig tråd?

Endret av jello
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Prøvde å hard-reset tableten i går. Jeg kom til denne skjermen når man skal velge enten android figuren eller den med søppelkasse. Før jeg fikk trykket på noe så begynte den å dowlaod i 2 minutter (litt usikker på hvordan fordi brettet var ikke koblet til nettet) Uansett så fikk jeg opp en ny skjerm og fikk valge å reboote på nytt - noe som jeg gjorde og da kom jeg inn på brettet.

Har forresten Android 3.1 så jeg da jeg endelig kom inn på brettet.

 

Så funker den i alle fall og håper det forsetter. Har en Samung galaxy S2 og ja, brettet 10.1 kan ikke sammenlignes desverre. Utrolig mye lag, men det er vel kanskje noe en må leve med?

 

Takk for hjelpen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...