Gå til innhold

Kamptråd: Manchester United - Arsenal - I'd 8-2 be an Arsenal fan right now


IcedInsanity

Anbefalte innlegg

post-97018-0-31647400-1314047231_thumb.png

 

Søndag 28/08-2011

Kl: 17:00

Old Trafford

Vises på: TV2 PL1

 

United kommer fra en overbevisende 3-0 seier mot Tottenham tidligere i uka og vil nok prøve å fortsette den gode trenden mot ett Arsenal som har mistet en av sine store spillere, nemlig Fabregas. Samir Nasri's fremtid i Arsenal er det spekulert i også, men Arsenal-sjef Arsene Wenger, som innrømmer at både United og City er interesserte i Samir Nasri. Han tror imidlertid det ikke blir noen overgang for franskmannen, som var et sjeldent lyspunkt for Arsenal mot Liverpool på Lørdag.

 

Men nå er det da også bekreftet fra klubbene at Nasri går til City...

Rio Ferdinand sin skade var ikke så alvorlig som først antatt og det er dermed godt mulig at han er tilbake til slaget mot Arsenal, Vidic derimot er ikke spilleklar på noen uker enda, dessverre.

 

 

Håper på denne lagoppstillingen:

 

 

De Gea

 

Smalling - Jones - Rio/Evans - Evra/Fabio

 

Young - Cleverley - Anderson - Nani

 

Rooney - Berba/Erten

Sluttresultat: 3-1

post-97018-0-40671400-1314047297_thumb.jpg

Endret av LunaticFanaticHD
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nå er det vel viktig og ikke undervurdere Arsenal her. Nasri og Fabregas forlater klubben, ja, men de er fortsatt et godt lag. Arsenal er et skadet dyr og jakter sin første seier i PL, hva hadde ikke vært bedre enn å få de på Old Trafford? Sist United spilte mot Arsenal ble de rundspilt, så jeg ville vært litt forsiktig med å tippe utopiske resultater som 4-1 seier til hjemmelaget og å kalle dette bare for en enkel walkover.

Hvor mange ganger har ikke Liverpool for eksempel blitt undervurdert av United? Vi husker jo alle hvordan det gikk da begge klassespillerene deres Gerrard og Torres var ute, jo de slo oss likevel. Hvorfor skal Arsenal bli enkelt bare fordi Nasri og Fabregas er ute?

Lenke til kommentar

Jepp, de begynner å bli et vanvittig godt lag nå. Men de har ikke vist seg så imponerende bakover og det er mange som skal kjempe om en plass i laget nå. Jeg er spendt på å se hvordan Manchini styrer laget sitt fremover. Uansett meget farlige og en åpenbar kandidat til ligagullet.

Lenke til kommentar

Med det offensive arsenalet vi har kan jeg ikke se hvordan vi ikke skal score på Arsenal. Spørsmålstegnet er bak på banen, men noe sier meg at Arsenal ikke kommer til å se så mye ball på vår banehalvdel.

 

Kan ikke huske sist det har vært så vanskelig å ta ut et lag heller. "Heldigvis" er Fletch og Tony ute enda, hadde ikke orka å satt opp en 11'er og benk med så mange alternativer. Bak mangler dessverre Rafael, men Smalling gjør også en god figur på hb. I denne velger jeg å vrake Tom og sette inn enten Carrick (for defensivt?) eller Giggs (for offensivt) ved siden av maestro Anderson.

 

De Gea (hadde jeg vært manager hadde Lindegaard stått)

Rafael-Jones-Evans-Evra

Nani-Anderson-Giggs-Young

Roonay

Welbeck

 

Berbatov, Hernandez, Carrick, Park (som alltid spiller bra mot Arsenal...) osv på benken. Fergie har noen valg å ta ja...

 

Tar han ut rett lag kan dette bli MEGET stygge saker for Arsenal. Likevel spår jeg en jevn affære, men fortjent hjemmeseier.

Lenke til kommentar

Tror du surrer mellom twinsa i 11'eren din, Game.

 

Lindegaard

Smalling - Jones - Evans - Fabio

Nani - Carrick - Giggs - Young

Rooney - Berbatov

 

 

 

Lindegaard fordi vi har 2 førstekeepere denne sesongen. Begge bør få spille. de Gea gjorde en god kamp mot Tottenham og vil forhåpentligvis ikke miste selvtillit om han blir "vraket" her. Carrick er trygg, Giggs er perfekt her i en kamp vi skal dominere så til de grader. Kantene kan man ikke si noe på, og nå vil jeg for helvete se Berbatov fra start din forbanna skotte. Enten selg han eller la PLs toppscorer forige sesong spille for faen. Dette er urettferdig.

Lenke til kommentar

Jeg tror aldri jeg har vært så sikker på tap før. KANSKJE vi kan klare uavgjort hvis vi får inn et midtbaneanker av høy klasse i god tid før kampen, men etter all sannsynlighet blir det null poeng på oss. Må innrømme at jeg gruer meg, men det skal bli godt å få det overstått.

 

Edit: Håper forresten at vi gjør en liten vri på laget:

 

Szczesny

Sagna - Djourou - Vermaelen - Traore

Ramsey - Rosicky

Chamberlain - van Persie - Arshavin

Walcott

 

Både van Persie og Walcott har vært svært anonyme så langt denne sesongen. Siden vi ikke har noen kreative klassespillere igjen på midtbanen, stemmer jeg for at vi bruker van Persie i en Bergkamp-ish rolle bak Walcott, som alltid ser farligst ut når han lurer langs motstanderens forsvarsrekke. Chamberlain fra start er en liten gamble, men det hadde imo vært enda skumlere om vi brukte Walcott på høyrekanten og for eksempel Coquelin på midtbanen.

Endret av Le Professeur
Lenke til kommentar

Szczesny

Sagna - Djourou - Vermaelen - Traore

Ramsey - Lansbury/Coquelin - Rosicky

Walcott - v. Persie - Arshavin

Szczesny

Sagna - Djourou - Vermaelen - Traore

Ramsey - Rosicky

Chamberlain - van Persie - Arshavin

Walcott

 

Skal vi stille uten en defensiv midtbanespiller på Old Trafford?! Blir hodeløst offensivt. Husk at hovedgrunnen til at vi vant hjemme mot United forrige sesong var fordi Song spilte sin livs kamp og nøytraliserte Rooney & co så til de grader. Kan i beste fall begrense tapet litt med dette laget:

Szczesny

Sagna - Verminator - Miquel - Traore

Djourou - Coquelin/Rambo

Walcott - Rosicky - Arshavin

RvP

 

2-0. Samme kampbilde og resultat som forrige møte i FA-cupen.

Endret av Vestaa
Lenke til kommentar

Miquel som stopper er risky, og Djourou har ikke spilt midtbane på årevis. Både Rambo og Rosicky er i stand til å gjøre en jobb defensivt.

 

Enig med at Miquel på stopperplass er risky men han har vært god på innhoppene han har fått i år og det kommer ikke på tale at Squidden starter. Djourou spilte midtbane i sine yngre dager og er en av våre mest ballsikre forsvarsspillere, skal gå meget bra. Hvis Rosicky og Rambo (+RvP) skal utgjøre midtbanen må de slutte å halvjogge hjemover, og spesielt Rosicky må terpe på taklingene sine. 90% av taklingene hans er for sein slik det er nå.

 

Tviler på at Fergie stiller med ni defensive spillere (sju forsvarsspillere) denne gangen. :p

 

Lagoppstillingen blir nok forskjellig, ja. :p Men det blir nok vi som triller ball og blir kontret i senk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...