deejay92 Skrevet 22. august 2011 Del Skrevet 22. august 2011 Hei! Er ganske glad i sterk og krydret mat, og har tenkt å lage middag i den "indiske"-duren. Noe type karri, eller noe. Så tenkte jeg å bruke karripasta, men hvor får man kjøpt dette? Og hvilken er best, grønn eller rød? Og hvis jeg skal lage noe sånt som karri, er det best å blande pastaen med kokosolje (?) eller naturell yoghurt? Lenke til kommentar
InsertNumLock Skrevet 22. august 2011 Del Skrevet 22. august 2011 Jeg kjøper karripasta på importbutikker. Bor i sandnes. Ligger 3 stykker rett ved siden av hverandre så jeg har litt å velge i. Sterkheten kommer helt an på hvem som har produsert det. Rød og grønn inneholder nesten de samme ingrediensene. Siden du går for det indiske preget burde du kanskje teste gul karripasta. Bland det med sitron og olje og ha rør det inn i pastaen. Lenke til kommentar
deejay92 Skrevet 22. august 2011 Forfatter Del Skrevet 22. august 2011 Jeg kjøper karripasta på importbutikker. Bor i sandnes. Ligger 3 stykker rett ved siden av hverandre så jeg har litt å velge i. Sterkheten kommer helt an på hvem som har produsert det. Rød og grønn inneholder nesten de samme ingrediensene. Siden du går for det indiske preget burde du kanskje teste gul karripasta. Bland det med sitron og olje og ha rør det inn i pastaen. Når jeg har sett på oppskrifter med karripasta, så blander de det med enten kokosmelk eller naturell yoghurt. Hva er best? Lenke til kommentar
Blåbær Skrevet 22. august 2011 Del Skrevet 22. august 2011 Jeg liker kokosmelk best, men yoghurt er nok best om du ikke tåler mye krydder. Lenke til kommentar
deejay92 Skrevet 22. august 2011 Forfatter Del Skrevet 22. august 2011 Jeg liker kokosmelk best, men yoghurt er nok best om du ikke tåler mye krydder. Men da tar jeg kokosmelk, siden jeg liker mye krydder! Men er det nok å bare blande karripasta og kokosmelk da (pluss kjøtt selvfølgelig), eller skal det noe ekstra til? Lenke til kommentar
Blåbær Skrevet 22. august 2011 Del Skrevet 22. august 2011 Grønnsaker? Poteter i små terninger passer godt Men stek kjøttet i forveien med litt løk og ingefær. Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 22. august 2011 Del Skrevet 22. august 2011 (endret) Rettelse: 'karripastaen' dere snakker om stammer fra Thailand og ikke India. Rød pasta = med rød chili Grønn pasta = med grønn chili Ingen annen forskjell enn det. Endret 22. august 2011 av ahpadt Lenke til kommentar
deejay92 Skrevet 22. august 2011 Forfatter Del Skrevet 22. august 2011 Grønnsaker? Poteter i små terninger passer godt Men stek kjøttet i forveien med litt løk og ingefær. Er en "svært" usunn person, tenkte mer type krydder eller noe Liker best sausene mine uten noe sunt i, haha! Men takk for tips, uansett! Jeg var i butikken i sted for å se om de hadde noe karripasta (Spar butikken) og den ansatte der viste meg noe vanlig pasta liksom (spaghetti osv)! Folk har tydeligvis ikke peiling ... Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå