Gå til innhold

Skostørrelser fra andre land


Anbefalte innlegg

Hei. Jeg ser en del på sko fra f.eks. dcshoes.com, og er veldig usikker på hvilken størrelse jeg skal bestille. Jeg bruker 41-43 i sko størrelse når jeg kjøper sko her i Norge.

 

Tar disse som eksempel: http://store.dcshoes.com/product/index.jsp?productId=3677118&cp=4374337

 

Noen som vet hvor stor sko størrelse jeg bør velge? Så litt etter sånn sko størrelse konvertering, men fikk det ikke helt til. Håper noen kan hjelpe meg å velge sko størrelse :D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Se her.

 

EDIT: Du skal ha 7.5-9 i størrelse. Jeg minner også om at du må betale toll når varen kommer til Norge, som tilsvarer 25% av kjøpesummen + fraktsummen. Det er ikke sikkert du sparer så mye på å kjøpe dem fra utlandet, hvertfall ikke hvis de må returneres på grunn av feil størrelse.

Endret av Hanske
Lenke til kommentar

Prøv et par lignende sko fra DC i butikk og finn et par som passer foten din. Ofte står de forskjellige størrelsene, både europeiske, britiske og amerikanske, på skoen. Da finner du bare og skriver ned den amerikanske størrelsen, og vips så vet du hvilken størrelse du skal bestille.

Edit: Å handle sko på nett kun basert på hvilken størrelse du vanligvis bruker er ikke alltid heldig ettersom størrelser varierer mellom merker, og av og til innenfor enkelte merker, alt etter hvilken lest som brukes.

Endret av lokeland
Lenke til kommentar

Jeg minner også om at du må betale toll når varen kommer til Norge, som tilsvarer 25% av kjøpesummen + fraktsummen. Det er ikke sikkert du sparer så mye på å kjøpe dem fra utlandet, hvertfall ikke hvis de må returneres på grunn av feil størrelse.

Ikke helt sant. Sko er ikke tollpliktige, men de er naturligvis avgiftspliktige dersom de har en verdi på over 200 kroner.

Da er det riktig som du sier, mva blir 25% av kjøpesum+frakt, og i tillegg kommer en drøy hundrelapp til Posten i tollbehandlingsgebyr.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...