Gjest Slettet+9817324 Skrevet 19. august 2011 Del Skrevet 19. august 2011 (endret) Hvilken type biffkjott bruker dem paa restaurantpizzan , har lyst aa prove aa lage selv men da maa det vere topp vare , blir litt tamt med bare kjottdeig. Endret 19. august 2011 av Slettet+9817324 Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 19. august 2011 Del Skrevet 19. august 2011 Hva "de" bruker vet jeg ikke, men personlig pleier jeg å bruke ytrefilet av okse som jeg marinerer litt. Lenke til kommentar
toazty Skrevet 20. august 2011 Del Skrevet 20. august 2011 jeg har brukt mye indrefilet, men det er ganske drøyt å bruke det. ville nok heller gått for flatbiff eller noe, men du må marinere det godt i en dag . husk godt med syre i marinaden. Lenke til kommentar
Jørgen Sørheim Skrevet 24. august 2011 Del Skrevet 24. august 2011 Det er antageligvis en forholdsvis billig og seig stykningsdel som er kuttet fint og marinert mørt. Rundstek eller flatbiff. Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324 Skrevet 25. august 2011 Del Skrevet 25. august 2011 Jeg saa ikkeno paa Rema saa det ble pepperoni i stedet , kanskje like greit mht om og men. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå