Gunfreak Skrevet 18. august 2011 Del Skrevet 18. august 2011 Så jeg vil ha smeltet ost med bacon biter til baktpotet, jeg spiste dette i england for mange år siden, de brukte en ost som holdt seg smeltet/flytende, men det var ikke smøre ost. Så ut som helt vanlig gulost. jeg vet at oste pølser har flytene ost i seg, som er tykt flytende selv i kjøleskapet, finnes det slik ost i norge, og hvor får man det? Lenke til kommentar
Gunfreak Skrevet 18. august 2011 Forfatter Del Skrevet 18. august 2011 Som jeg sa, var ikke ute etter smøre ost. Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 19. august 2011 Del Skrevet 19. august 2011 Forskjellen mellom det de brukte og tubeost er bare mengden smeltesalt.. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå