Gå til innhold

Hvor ønsker du å sitte på fly - Og hvorfor ?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Korte turer i Norge <60 minutt - midtgang, ikke bakerst og ikke plassen foran nødutgang (kan ikke alltid legge ned seter der!)

 

Lange turer >2 timer - vindu. Greit å ha noe å legge hode på når man skal sove. Ikke bakerst og ikke foran nødutgang eller toalett (om det finnes midt i flyet).

 

For turer 1-2 timer - varierer. Bare ikke mellom midtgang og vindu. I utlandet hvor jeg gjerne kan se noe på veien, er vindu å foretrekke.

Lenke til kommentar

Enten ved vinduet så jeg kan se ut, eller ved midtgangen. Eller, faktisk ikke det siste. Jeg var på flyet til Spania en gang, og vi satt nesten bakerst (ved dassen). Jeg hadde albuen på armlenet, og holdt opp hodet med denne armen da jeg halvsov. Jeg våknet av at trynet mitt var planta i rævva på ei kjerring i femtiårende som venta på å gå på dass. Hun ensa det ikke engang, så jeg gav henne en ganske kraftig dytt. Hun bare så dumt på meg og flytta seg ikke.

 

Det var rett før jeg lagde en scene.

 

Så ikke midtgangen :thumbdown:

 

Kun vindusplass for min del :cool:

Lenke til kommentar
Ved nødutgangen over vingene for å få bedre beinplass. (Også er det den sikreste delen av flyet å sitte i fordi flyet er forsterket der pga vingene. :p)
De setene som gir høyest sannsynlighet for å overleve et flykræsj er et av de bakerste mot midtgangen.

 

På den annen side vil en flykaprer gripe tak i en som sitter ved midtgangen......... ph34r.gif

 

 

HMS er ikke lett når en skal ut og fly.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg fortrekker å sitte på første rad, ved midtgangen så jeg kan kjapt komme meg av flyet etter at det har landet og slipper å stå i kø bak idioter som bruker et kvart årtusen på komme seg ut av flyet.

 

Det er såpass sjelden at et fly kræsjer at jeg ikke helt bryr meg om at de setene ikke er de beste med tanke på overlevese ved en ulykke.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvilken rad er meg likegyldig, så lenge jeg slipper å sitte ved en nødutgang, bakerst eller fremst. Vil nemlig ha muligheten til å ha veske under setet foran hvis jeg trenger noe (så slipper jeg å måtte lene meg over andre passasjerer eller måtte flytte både meg og medpassasjerer) og å kunne regulere seteryggen.

 

Sete ved vindu er også fint, da jeg kan lene meg mot det og drømme meg bort i den vakre utsikten. :)

Reiser jeg sammen med familie/venner (og vi sitter på samme rad) er det derimot det samme for meg om jeg sitter ved vindu, midtgang eller midten.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...