Gå til innhold

Ungdomsrib veldig bra budsjett


Anbefalte innlegg

vennen min skal kjøpe seg rib ( faren betaler ) så han får ca 100 000 å bruke han har sett seg ut en gjeving rib. denne http://www.xn--skjrgrdsjeeper-pibn.no/startside.htm eller http://www.xn--skjrgrdsjeeper-pibn.no/startside.htm med 9,9 hk hvilken vil dere anbefale av dem? og går det fort nok til vannski/ knebrett/ rumperister osv? 9,9 hk blir sannsynligvis trimmet til 15hk :)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Med så liten motor er det ingen grunn til å bruke mer enn ca halvparten av budsjettet, ellers blir det undermotorisert. Linkene dine fungerer ikke (dårlig designet nettside), så jeg vet ikke hvilke modeller han har sett som aktuelle.

 

Toppfarten burde være greit nok for å trekke diverse skrammel, men akselerasjon kan selvsagt ikke sammenlignes med en båt med 10x motorstørrelsen. Det skal ikke så mye motstand til før en så liten motor viser sine begrensninger.

 

(Samtidig: når man er 14 ville det være galskap å skulle håndtere noe kraftigere.)

Lenke til kommentar

Er ikke en rib, men kan trygt anbefale summerfun 365. Stødig, tåler mye og går fint i sjøen, kan også dras på land osv uten å være bekymret for skader. Er dog ikke like rask som en rib. Hadde en selv med25hk, når jeg var 13-16, dro lett folk på vannski,osv. Mange som har 9,9 på den, men vet ikke hvor fort det gårmed vannski :) fin nybegynner båt!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...