Gå til innhold

Dax voks, skadelig for hode/hår?


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Mange av mine venner bruker Dax, og de har et helt utrolig fett hår som jeg også har lyst på.

 

Søkte litt rundt på nettet på hvor jeg kunne få kjøpt billig, og snublet innom noen tråder som sto at det var skadelig for hår og hode, som fører til skallet hode.

 

Er dette riktig?

Vet at det finnes flere versjoner/farger som blå, lilla rød og grønn.

 

Så klart så har det annerledes funksjon og hold, så da lurer jeg på: er alle like "farlige" for hår og hode?

Er det farlig i det hele tatt?

 

Og hvilken hårvoks ville du anbefale som gir makshold, uten å dra av hår mens jeg fikser håret, som tåler litt vind, og ikke detter ned igjen etter 10 min - til en rimelig pris?

 

 

Håper på svar!

 

PS. er litt sliten, derfor ser det kanskje litt slurvete ut.... bare spør om spørsmål!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har prøvd mye forskjellig, blant annet Dax rød og lilla. Dax rød er det nest "beste" jeg har prøvd, dvs det gir fantastisk bra hold, men har alt for mange ulemper, som fett hår, umulig å få ut etc.

 

Alle andre merker har aldri kunne måle seg iforhold til sterk hold, bortsett fra en:

 

Renati Rock Hard

 

 

Det er den som er nærmest perfekt hårvoks noensinne, fantastisk bra og langvarig hold, lett å få ut. Det eneste som ikke er perfekt er prisen, denne er jævlig dyr, men verdt det etter min mening, går IKKE tilbake til dax.

Lenke til kommentar

jeg har en rød boks dax stående selv. denne brukes bare i nødtilfeller.

er virkelig ikke bra for håret hvordan fettet legger seg på hodebunnen. dette kan medføre flass, hårtap etc.

er et mareritt å få vaska det ut igjen. eneste som egentlig fungerer er zalo, som selvsagt ikke er bra å bruke som shampoo.

 

jeg bruker normalt forskjellige typer renati eller fugde, avhengig av frisyren min el lengden på håret.

dax koster vel 40 kr, fudge og renati 140. men håret, hodebunnen og klærne dine kommer til å elske deg om du velger de 2 sistnevnte alternativene.

Lenke til kommentar

Jeg har også Renati Rock Hard, men den funker bare på mitt lange hår, og ikke mitt kortet hår. Da det er sagt, fungerer den topperst i bare 10 min (jeg liker å ha håret opp) men senere faller ned og blir flatt, om du skjønner. Mengden har vel sikkert noe å si, men om jeg må bruke halve renati boksen takker jeg nei...

Lenke til kommentar

Vist dere har problemer med at håret ikke holder frisyren deres, bruk hårsray for svarte. Det er ikke øremerket for jenter og homofile som mange skal ha det til! :thumbup:

 

Sammen med Renati sin rock hard kan du stort sett lage hvilken frisyre du vil, uten at håret virket fett og ekkelt. Som mange andre vokser gjør.

Renati rock hard er faktisk clay når jeg tenker meg om :tease:

Endret av SøtaBror
Lenke til kommentar

Vist dere har problemer med at håret ikke holder frisyren deres, bruk hårsray for svarte. Det er ikke øremerket for jenter og homofile som mange skal ha det til! :thumbup:

 

Hva? Er hårspray for svarte "øremerket for jenter og homofile"? Eller er det slik at alle svarte som bruker hårspray er jenter og homofile?

 

Så litt seriøs: Spray og skum gir vel stivt hår, mens Dax gir med samme hold som man får av klister. Du kan også kombinere en wax og en glue, f.eks. Fudge sin.

 

Dax har en egen shampoo som fungerer overraskende bra på svineriet. Trodde forøvrig Dax etterhvert var utryddet i Norge, og at man måtte til lavkostland for å få kjøpt grapset.

http://www.amazon.co.uk/Dax-IMPERIAL873067-DAX-VEGETABLE-SHAMPOO/dp/B002LBYIRW/ref=sr_1_2?ie=UTF8&m=A35ZNG0YAMHYCS&s=generic&qid=1313482358&sr=1-2

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...