Gå til innhold

FM12 - Football Manager 2012 - tråden for lidenskapelige managere


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Haha, hvilken sesong er du i?

 

Godt gjort av Høgmo å sende Brann ned nedrykk vil jeg si, brann kjemper alltid i toppen på mine saves. Stabile de!

 

Endelig fredag, skal bli godt å klokke inn noen solide timer i helgen! Er så fint med FM at jeg bare har den i Windowed mode også spiller poker og har face på den andre skjermen

 

 

Ja, det er liksom det som er utfordringen med å starte i lavere divisjoner...

 

Bruker du heller aldri FMRTE til å se på CA/PA osv på spillere du finner via feks et speidersøk?

 

EDIT: Til de som ikke har sett det FM13 har releasedato 2.November

Endret av Celusion
Lenke til kommentar

Det der var den 2. sesongen så det var definitivt et sjokk :) Bare synd ikke RBK gikk ned også!

 

Edit: Stillingen er 1-1 i det 88. minutt. Spilleren min er alene med keeperen, nærmeste motspiller er ca. 15-20 meter bak han. Akkurat i det han skal til å pirke den forbi keeperen... snur han seg og sender en 50-meters pasning tilbake til midtbanen.

Endret av Patrick123
Lenke til kommentar

Har nå spilt snart en sesong med nordstrand, fikk hentet inn en del spillere som gjorde det bra. Min trener mente at spillerne lå på rundt 3-4 stjerner og hadde et potensiale på 5. Dette gjaldt mange av de hvertfall. Men nå plutselig ligger spillerne på 2-3 stjerner og har et maks potensiale på 3-4. Merkelige greier

 

Har også en spiss som har MYE dårligere egenskaper enn de andre jeg har, men scorer også mye mer. Ser ikke logikken :p

Endret av Celusion
Lenke til kommentar

Vel, der mener jeg FM er bedre enn andre spill; bare fordi en spiller har bedre egenskaper er han ikke nødvendigvis bedre. Jeg har flere spillere som er bant de dårligere på laget, men de får ennå høyere kamprangering.

 

Er forsåvidt enig, men synes det er litt rart at en spiss som nærmer seg dobbelt så bra egenskaper på visse steder skal score mindre enn en som på papiret ikke er så god. Det gjør det jo veldig vanskelig å velge ut gode spillere, om egenskapene plutselig ikke har så mye å si :)

Sjekk ut Ibrahim el-khatib fra danmark, scorer som et uvær!

 

EDIT: 2 hattricks på 2 kamper i sesongåpningen, helt ok da!

 

EDIT nok en gang: Dytta han inn etter 65 spilte minutter, scorte to mål på 8 min og gjorde at jeg vant kampen :)

 

Nok en hattrick i denne kampen, 11 mål på 4 kamper, hva faen skjer :D

Endret av Celusion
Lenke til kommentar

Noen her som har peiling på modifikasjoner?

 

Jeg har laget mitt eget lag, langt nede i ligasystemet, og gjort dette ved å overskrive Dagenham & Redbridge. I den anledning har jeg også valgt de draktfargene jeg ville ha, blant mye annet.

 

Men i spillet har laget andre drakter enn de jeg har designet. På lagets informasjonsside vises draktene deres som litt mer avanserte utgaver - ikke slike man kan lage i editoren - drakter med sponsormerker og logoer. Jeg kunne klart å ignorere det, om det ikke hadde vært slik at laget også spiller i disse draktene, og skifter til bortedrakt kun om de møter farger som kolliderer med de jeg faktisk har designet i editoren. Altså, laget spiller i de røde draktene som Dagenham & Redbridge har selv om de møter lag som spiller i rødt, men skifter til bortedrakt om de møter lag som spiller i hvitt (som er fargen jeg har valgt som baisfarge i mitt draktdesign).

 

Det jeg lurer på er altså om noen vet om jeg kan bli kvitt disse D&R-draktene, slik at jeg kan spille i hvitt (som fantastiske Spurs) i stedet for rødt (som ca samtlige lag jeg ikke kan fordra)?

Lenke til kommentar

En ting jeg lurer på, jeg burde nok ha visst det da jeg har spilt FM i mange år. Føler at det er nesten litt pinlig å spørre. Jeg har alltid bedt speiderne mine om å gi en kort rapport på spillere som jeg synes har gode stats og virker som gode spillere og etterpå signerer jeg de gjerne om de har ett godt potensial eller om ferdighetene deres er veldig gode i den rapporten, men når jeg har fått den korte rapporten, går det an til å utvide speiderrapporten enda mer at de finner ut enda mer om spilleren, eller vil den korte rapporten være fullstending etter første gang? Vet det går an til å speide på spillere i 1 til 3 kamper også, er det bedre å speide på den måten, vil du få noen annen informasjon om spilleren enn i den korte rapporten?

Lenke til kommentar

Har en 13 tråd :) tror jeg får mitt idag også, men antar det er sperra på steam frem til 2. November...

 

Blir da jævli domt å sende de ut så tidlig så vi må sitte å vente til 2.Nov da! :p men er nesten ferdig å innstalere de nå :D så da gjenstår de å se om de funker :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...