Gå til innhold

FM12 - Football Manager 2012 - tråden for lidenskapelige managere


Anbefalte innlegg

"brukt" opp taktikken:)

 

Ja fysj. Kjenner den følelsen. Jeg har det samme med Jevnaker nå. Jeg hadde en superduperspiss som herjet de 5 første kampene. Hadde 10 mål. Men så bare sluttet han å score og ingen av de andre spillerne på laget klarer å lage mål, uansett hvor gode medspillerne er. Irriterende. Spesielt siden jeg kjører en taktikk uten vinger og har dermed solgt alle vingene mine. Noen av dem svært gode også. Så jeg kan ikke kjøre om til vinger eller noe. Jeg har rett og slett ikke spillere til det.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

haha ja, merkelig det der! Prøvde ørten ulike taktikker som jeg mente skulle fungere, men jeg ble rundspilt i hver kamp. Møtte endelig start som forsåvidt er et tippeligalag og mitt bærum som egentlig er et 2 divisjons lag. Kampen skulle her bli enkel for start. Fant en taktikk med 4-2-4 dvs to på midtbanen og to offansive vinger. Her spilte jeg faktisk 2-2 i en kamp jeg skulle vunnet, men klarte å brenne en straffe................................................

Lenke til kommentar

Nja, men jeg har alltid følt det på denne måten: Hvis du spiller defansivt så vil det andre laget kun presse mer, få mer sjanger på mål, få mer spill på din banehalvdel. Jeg har aldri følt at defensive taktikker har fungert i noen særlig grad. Blir kun rundspilt da.

Lenke til kommentar

HAHA, merkelig! Har tydeligvis trua på seg selv som en slags supermajjn han da, ikke dumt det vel? :)

 

Går det an å trene en spiller til å bli god uten ball? Hva skal isåfall være fokuset da?

 

Har en spiss som er vill på alt...unntatt uten ball, noe som er en relativt stor del av det å være spiss vil jeg si.

Lenke til kommentar

Ja det er riktig, får vel bare fokusere på det i stedet :)

Spissen plukket jeg opp uten kontrakt og heter så mye som Cheikh Sadibou Gueye, 19 år gammel og relativt bra allerede nå. Keep in mind at jeg spiller med bærum, så når jeg sier bra så betyr det bra for dette nivået hvertfall :p

Lenke til kommentar

 

post-154491-0-22542800-1341329782_thumb.png

 

 

FFS. NÅ da

 

haha, hiv in på Del Piero når det er spilt rundt 60 min så holder han resten av kampen og kommer garantert til å spille bra. Rutinert type det der :)

 

Edit: Lurer på hvordan speideren din kan si at han er en "fairly good player", i følge statsen er han jo åpenbart en stjernespiller. Sett bort i fra at det fysiske dovner litt vekk med årene, så kan han jo garantert spille bra i siste del av matchene. Ser ikke helt den bedømmelsen der, enig?

Endret av Celusion
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...