Gå til innhold

FM12 - Football Manager 2012 - tråden for lidenskapelige managere


Anbefalte innlegg

Noen her som har prøvd å starte med et lag i laveste divisjonen i england, for så å komme seg oppover i divisjonene? Vurderer dette selv, men vil gjerne høre fra andre som har prøvd det samme.

 

Som regel slike games jeg spiller. Men rykker du opp to-tre år på rad blir det sinnsykt vanskelig å holde følge med de andre lagene. Jeg var overlykkelig da jeg klarte 3 år på rad med basingstoke, men da stoppet det hele opp - økonomien klarte bare ikke å følge med. Har egentlig hatt bedre erfaring med opprykk hver annen sesong. Men det kommer jo veldig an på hvordan du gjør det på overgangs markede, bruker du mye tid på salg og kjøp kan du jo tjene flust av penger. Jeg ble litt lat og det straffet seg.

 

Det var en spiller som faktisk var med på alle opprykkene. Og selv om tallene hans var dårlig, puttet han jevnt og trutt. Moro.

 

I tillegg blir alle stjernene dine ofte tvangsolgt for langt under pris. Så det gjelder og ikke bli glad i noen :p

Endret av Everket
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Føler at det er nesten umulig å signere spillere enkelte ganger. Det er rett og slett ikke noe vits i å gi dem lavere lønn enn de egentlig vil ha, uansett hvor lite du senker den med.

 

Har 27.000 igjen på budsjettet og prøvde å signere en som ville ha 31.000. Jeg bestemte meg for å prøve å gi han 27.000 og låste dette. Hva ville han ha da? Joda, en klausul om 40.000 i lønn etter 30 kamper. Dette gjentok seg gang på gang og skjer for absolutt alle spillerne jeg har prøvd meg på.

 

Virker som om du ender opp på nøyaktig det de vil ha uansett bare gjennom latterlige klausuler :thumbdown:

Lenke til kommentar

Synes spillet virker litt lettere i år enn i fjor. Vant ligacupen, ligaen, og CL med United i første sesongen, uten å hente noen store stjerner. Det er bra at man ikke trenger å bytte formasjon slik man måtte gjøre i 2011 etter en stund. Nå virker det som at man bare kan finne en taktikk som funker og kjøre på med den.

 

Hehe så vanskelig å spille med united å vinne? :p Og united er bedre i år enn i fm 11, ser de vinner ligaen når man ikke spiller med dem, på 11 var de ikke på cl plasser

Nei, det er ikke verdens vanskeligste utfordring, selv om stallen er mye dårligere enn Citys. Synes også en del spillere som Cleverley og Welbeck er veldig undervurderte. Skal dog sies at Evra er overvurdert.

 

Uansett deilig at man ikke må drive å bytte så mye på taktikken. Det var det som fikk meg til å slutte med FM2011.

Lenke til kommentar

Spilt en halv sesong med United selv sålangt. Er det en spiller som er overvurdert på spillet må det være Hernandez. 26 mål på 22 kamper sålangt. Hentet én spiller før sesongen som jeg spiller på topp når Chicharito trenger pause, som også er helt hinsides. Iker Muniain heter han. 11 mål på 13 kamper sålangt, og han er vel 17 år eller noe slikt! (Riktignok mot litt svakere motstand, men likevel!).

 

Prøver å omskolere Berbatov og Rooney til AMCs og spiller med to normale vinger og Fletcher box2box.

Lenke til kommentar

Seriøst! Hva faen er det med engelske lag og CL? Uansett hvor dårlig laget er så pisser de på meg resultatmessig, kan faen ikke gjøre en jævla dritt. Liverpool har et pisslag, bokstavelig talt, alikevel har jeg ikke sjangse. Og når laget endelig sliter mot meg får de tidenes billigste straffe og vinner kampen!!! Jeg blir så jævla forbanna, virker som om engelske lag er så sinnsykt hypa i år. Fittespill...

Lenke til kommentar

Nå har jeg sluppet inn 7 mål på 3 kamper. Det er greit nok, jeg hadde endret taktikk dersom det hadde vært spillemål, men absolutt alle unntatt ett kom fordi spillerne mine nekter å markere en motspiller inne i 16-meteren!

 

Si meg, er man faktisk nødt til å sette alle spillerne på tett markering bare for å unngå at motstanderens midtstoppere og backer får stå helt alene inne i 16-meteren?

Lenke til kommentar

Fra fortvilelse til triumf, etter å ha fått grisejuling av Arsenal på Emirates (6-2) går jeg til å knuse Chelsea hjemme på Anfield (4-1).

 

Jaja, jeg sikter ikke mot seriegull første sesong uansett, ligger på 5.plass i øyeblikket, men jeg har møtt alle de som ligger over meg, og de har hatt noe enklere kampprogram så langt. Satser på 2. eller 3. plass.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...