Gå til innhold

Kamptråd: Manchester United - Tottenham


IcedInsanity

Anbefalte innlegg

post-97018-0-08028400-1313406779_thumb.jpg

 

Mandag 22/08-2011

Kl: 21:00

Old Trafford

Vises på: TV2 PL 1

 

post-97018-0-59592100-1313406924_thumb.jpg

 

 

I seriepremiere hinket både Ferdinand og Nemanja Vidic med skade. Dette er dårlige nyheter for United, som allerede må klare seg uten Rafael i forsvarsrekka de neste månedene. Mens Vidic' skade ikke ser ut til å være veldig alvorlig, må Rio tilbringe en god periode til å restituere seg.(Ute i 6 uker) For aldrende spillere som midtstopperen tar det nemlig tid å lege hamstringskader.Men Chris Smalling, Phil Jones og Jonny Evans er som gaver fra Gud for oss.

 

Men med en sisteskanse i De Gea som nok er en smule rystet i selvtilliten etter at han definitivt burde ha avverget Shane Longs avslutning snaue ti minutter før pause, men han maktet ikke å få hendene ned for å stoppe skuddet. Det vet nok de fleste men vi får håpe han tar lærdom av dette og at han vokser som keeper, både i muskler og i psyken.

Endret av LunaticFanaticHD
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Gleder meg for mye allerede, dette blir jaggu en lang arbeidsuke. Jeg er sikkert den eneste som faktisk liker mandagskamper, bare sålenge det ikke er første serierunde. Litt deilig å kose seg med PL i helgen og glede seg til match, samtidig som det er kortere ventetid til neste kamp etter en mandagsdyst. Kveldskamp på Old Trafford er magisk.

 

--------------De Gea-------------

Fabio--Smalling--Evans--Evra

Nani----Anderson-Giggs--Young

--------Rooney----------------------

--------------------Welbeck---------

 

Giggs inn for Cleverley fordi: Vi trenger litt mer erfaring i laget nå som Vida og Rio er ute. Dessuten bringer Giggsy kreativitet og smartness (haha, denne er til deg hoffy) til laget. Vet det er dårlig likt, men jeg orker ikke sutrepaven og slowmove Berbatov jeg, så kliner til med Welbeck igjen, han er fremtiden imo. Optmialt sett ville brukt Hernandez på topp, men han er ikke klar enda.

 

Benk: Lindegaard, Jones, Cleverley, Berbatov, Valencia, Carrick, Park

Lenke til kommentar

"The team on Monday will be a very young defensive line-up, with Jones and Evans in the centre and Smalling at right-back," revealed the manager. "But Patrice Evra will be back for Spurs, which gives us experience.

 

"David De Gea will learn from the experience of the games he's had so far. We'll also have Cleverley and Welbeck. So it's a very young team at the moment, but it's a team full of energy and it's a team of great ability. I'm enjoying watching them at the moment.

 

"I'm not worried about the young players filling in at the back. Evans has ample experience, of course, and has been at the club since he was 12 years old. He's played plenty of first-team games

 

"Phil Jones has the experience of playing for Blackburn last season in the Barclays Premier League and I thought he and Chris Smalling were the stars for England Under-21s in the summer. Chris had a fantastic first season and he's continued his progress this year.

 

"So I have no issues whatsoever with playing those guys. We brought in Phil Jones at 19, David De Gea at 20 and Ashley Young at 25. We're happy with the age of the squad."

 

Vidic ute i 5 uker, Rio kanskje klar mot Arsenal. Hernandez er tilbake og kommer mest sansynlig til å sitte på benken mot spurs. Valencia og Fletcher får nok en reservekamp til, selv om begge er klare og visstnok gjør det skarpt på trening, da særlig Tony V.

Lenke til kommentar

Vi er betydelig redusert i forsvar og en keeper som er usikker i alt han foretar seg. Selvsagt blir det tøft, men vi legger oss aldri bakpå, på Old Trafford. Det vil bli en jevn kamp med mye sjanger til begge lag. United går nok seirende ut av dette uansett, vi taper så godt som aldri mot Tottenham.

Lenke til kommentar

Spurs spilte visstnok en veldig god kamp mot Hearts i midtuka og er pr tid favoritt til 4.plassen. En seier her ville gitt oss den beste ligaåpningen av alle. Brom borte blir vanskelig for alle i år, det så vi på brua, der de fortjente å vinne, samt Spurs som kommer til å være dere oppe bak de tre gullkandidatene. Dessuten har vi store fravær. Ferdinand, Vidic, Fletcher, Valencia, Hernandez mfl. Det er spillere som hadde gått inn i 11'eren hos samtlige andre PL klubber.

 

Er kjempespent på i kveld, både på laguttak (får Cleverley/Welly nye sjanser?) og hvordan dynamikken i laget ser ut.

 

Tror Tottenham er mye sterkere enn hva mange tror, så lett blir det ikke.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...