Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Problem angående dusj-sex.


Pherol

Anbefalte innlegg

Hej!

 

Kjæresten og jeg har et lite problem. Vi er et relativt nytt par og utforsker litt sammen, men får ikke til dette med dusj-sex. Rett og slett på grunn av høydeforskjell.

 

Lurer da på om noen har noen gode tips, som kanskje til og med har vært i samme situasjon? Alt er meget godt mottatt! Vi har tenkt og prøvd en del selv, men kommer ikke frem til noe som funker.

 

Det kan nevnes at vi sitter å skriver denne tråden sammen.

 

Mvh :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Alternativer:

 

1. Jenta står på tå, du bøyer i knærne og tar henne bakfra. Minus: Slitsomt. Pluss: Jenta får trent leggmusklene, du lårmusklene.

 

2. Du løfter henne opp under rumpa, så hun sitter (henger) med bena rundt deg. Face2face.

 

3. Hun løfter ene foten rundt livet ditt mens hun står på den andre (om alternativ 2 blir for tungt for deg), du bøyer i knærne.

 

Hvis ikke dere får til noe av dette, gi opp selve sexen og gå heller for blowjob fra knestående. Funker alltid ;)

Lenke til kommentar

Er selv 193 cm og hatt dame med i dusjen på rundt 163 cm. Vet veldig godt hvordan det er med denne høydeforskjellen, så har selv aldri helt fått det til 100%.

 

Det jeg fant ut var det beste vi kunne gjøre i dusjen, var å kline, runke og fingre hverandre til vi bare måtte ha hverandre og så knulle som faen på badegulvet mens vi forsatt var våte.

 

Bruk dusjen som et hett forshspill og pul etterpå eller rett utenfor dusjen.

Ingenting som tilsier at dere er NØDT og pule i dusjen. Da vil dere uansett bare irritere dere over dette. Når det er 100 andre plasser det er 100 ganger bedre å ha sex i tilleg!

  • Liker 3
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...