Gå til innhold

Omtale av Uplink (PC)


Anbefalte innlegg

Hackespillet Uplink er et annerledes spill. Annerledes enn alt annet. Det er en enestående tittel på mange områder. Det åpenbare faktum at det ikke finnes noen lignende titler på markedet i dag, gjør tittelen unik. Spillet skal skape en illusjon av at du faktisk sitter og hacker fancy systemer rundt om kring på kloden, og følger ånden fra den romantiske delen av hackermyten vi alle kjenner.

<!-- BBCode u2 Start --><A class="postbody" HREF="http://www.gamer.no/omtaler/uplink/" TARGET="_blank">Les hele anmeldelsen</A><!-- BBCode u2 End -->

_________________

Tor-Steinar Tangedal

<!-- BBCode u2 Start --><A class="postbody" HREF="http://www.gamer.no" TARGET="_blank">Gamer.no</A><!-- BBCode u2 End -->

 

<font class=editedby>[ Denne Melding var redigert av: TST på 2002-02-06 00:03 ]</font>

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Quote:


On 2002-02-06 06:52, Pretender skrev:

Må man virkelig ha peiling på hacking og kommandoer eller kan alle spille det?


 

Neida, som det står i anmeldelsen er alt lagt opp i en stilig GUI. Look&Feel i Uplink er slik som du har sett i alle hackefilmene på TV. Det vil si at det du gjør dukker opp på skjermen, og alt kan gjøres ved å klikke på ikoner.

Lenke til kommentar

Eh, bare et lite spørsmål...

Er det slik at man må være på internett mens man spiller (det med innlogging og slikt) eller er det også bare simulert om du forstår hva jeg mener. Er man i det hele tatt nødt til å bruke internett, bortsett fra når man bestiller spillet så klart?

Lenke til kommentar

dette var et virkelig spennende prosjekt, og jeg vurderer å kjøpe det (linux ver :grin: ). har _nøyaktig_ maskinkravene, vil jeg tippe.

 

når det gjelder savinga, ville jeg tippe en kunne kopiere fila, legge den i ei anna mappe, for så å legge den tilbake når du har tabba deg ut? et sjapt trykk på alt tab, ctrl c, ctrl v, og du er trygg?!

Lenke til kommentar

Quote:


On 2002-02-06 12:40, yea skrev:

Jeg vil gjerne lære meg å hacke på ordentlig. Kan dette spillet hjelpe meg til det?


 

Nei, spillet lærer deg ikke å hacke på ordentlig. Du lærer litt av de grunnleggende elementene, men ikke å bryte inn i datasystemer. Spillet kan dog skaffe deg spenningen ved å hacke, uten å bli jaktet av politiet :smile:

Lenke til kommentar

Jeg har bare et par spørsmål til forfatteren av artikkelen;

 

1) Hva mener du med at Antitrust er urealistisk og fancy? Hvis du ser nøye etter, ser du at de faktisk kjører linux m/GNOME GUI, og at alle kommandoene de kjører er reelle, vanlige linux-kommandoer.

 

2) Hvordan kan spille kreve "OpenGL kompatibelt skjermkort" hvis, som du sier, GUI'et ikke engang er 3D?

 

*Undrende* ;)

 

--

Joachim Blaabjerg

[email protected]

http://www.SuxOS.org

Lenke til kommentar

Quote:


1) Hva mener du med at Antitrust er urealistisk og fancy? Hvis du ser nøye etter, ser du at de faktisk kjører linux m/GNOME GUI, og at alle kommandoene de kjører er reelle, vanlige linux-kommandoer.


 

Antritrust er rimelig out there. Ja, de bruker GNOME i Antitrust, men ellers det ikke så mye som er virkelighetsnært. Jeg nevner noen av tingene jeg merket meg i anmeldelsen jeg skrev av Antitrust. Les den på hjemmesiden min: http://www.macint0sh.net

 

Quote:


2) Hvordan kan spille kreve "OpenGL kompatibelt skjermkort" hvis, som du sier, GUI'et ikke engang er 3D?


 

GUI er ikke 3D, men det krever OpenGL. Jeg nevner jo at det hele *egentlig* kunne ha vært software rendret, men det er det ikke. Bedre kan jeg ikke forklare det. Uplink krever OpenGL, "and that's the way it is..." (hvilken sang er det der fra? :wink:

Lenke til kommentar

Quote:


On 2002-02-06 11:22, rvbakken skrev:

Er det slik at man må være på internett mens man spiller (det med innlogging og slikt) eller er det også bare simulert om du forstår hva jeg mener.


Nei, det foregår ikke på Internett. Men det kan hende det kommer en online versjon i fremtiden som det er antydet i anmeldelsen.

Lenke til kommentar

Litt fett å bare pælme ut en haug med viruser og dritt og møkk for å herpe systemet. Fikk et oppdrag om å overføre ørten milliarder fra en steinrik til kontoen min :grin:

Man lærer ikke noe om hacking, men du kan kanskje lære litt om hvordan hackerer jobber. Man må lære de forskjellige teknikken til å herpe den og den firewall'en osv. Prøv demoen før du evt. kjøper det...eller laster det ned...skal du laste det ned så trenger du ikke å laste ned demoen :grin: lol

Lenke til kommentar

Har spilt uplink (full versjonen) i ca 2 måneder nå. Det er et bra spill,men all kreditt til gamer.no fordi anmeldelsen treffer (etter mitt syn) Uplink perfekt..

 

Hvordan du greier test mission?

Husker ikke helt detaljene men du skulle stjele en fil ikke sant?

Logg til "Uplink Internal Services System"

Kjøp "log-deleter" og "password breaker"

 

Deretter bør du koble deg igjennom InterNic og så en rekke med andre servere og før du til slutt kobler deg til "uplink test maskin". Så mange du orker..

 

Kjøp password breaker og logg deg inn når du kan.

Kopier filen til minne med file-copy.

Dra til admin - logs og fjern loggene med log-deleter.

Koble deg til InterNic.

Knekk passordet (med password breaker)

Slett loggen fra InterNic

Send filen i mail.

 

Var det grei nok forklaring?? Løsningen står i "Tutorial til uplink" uansett..

 

 

Og ja..Du kan ta sikkerhetskopi av personen din, men det er gør-kjedlig i lengden..fordi et hack som du foretar og virker vellykket, kan slå deg i ryggen etter 2 døgn (i spillets tidsberegning) ...

Lenke til kommentar

Quote:


On 2002-02-06 21:17, tja||anal skrev:

Litt fett å bare pælme ut en haug med viruser og dritt og møkk for å herpe systemet. Fikk et oppdrag om å overføre ørten milliarder fra en steinrik til kontoen min
:grin:
Man lærer ikke noe om hacking, men du kan kanskje lære litt om hvordan hackerer jobber. Man må lære de forskjellige teknikken til å herpe den og den firewall'en osv. Prøv demoen før du evt. kjøper det...eller laster det ned...skal du laste det ned så trenger du ikke å laste ned demoen
:grin:
lol


 

Nå er jeg rett og slett lei av disse meldingene dine tja||anal. Slutt og konstant referer til warez og hvor kult det er å gjøre det. Hvis alle brukte warez, ville vi aldri se noen nye spill. Jeg gjentar, slutt å post slike meldinger ellers så er du uønsket her på forumet.

Lenke til kommentar

Quote:


On 2002-02-06 21:39, andgob skrev:

kan noen være så snill og si meg passordet for å komme inn på byen london??


har ikke orginalverson av spillet


 

Hvis du ikke har orginalversjonen kan du kjøpe orginalversjonen, så kan du forvente hjelp. Hvis ikke: STFU FFS. Tyd den du...

 

Jeg gjentar at vi ikke ønsker noe som helst av warezprat her på forumet. Vennligst respekter det.

 

Hvis det blir flere warez postinger sletter jeg de bare.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...